Українські колектори стають безробітними

Українські колектори стають безробітними
Через значне скорочення споживчого кредитування українські колектори втрачають роботу - ринок колекторських послуг постійно скорочується, бо нових прострочень дуже мало.

Про це інформує ТСН.

«На тлі зростання в рази в 2008 році в останні роки цей ринок відчуває постійний спад. Притому, що кількість конкурентів постійно росте», - розповів директор компанії «ЕОС Україна» Олексій Тесленко.

За прогнозами фахівця, відсутність великої кількості кредитів призведе до того, що у поточному році колекторські компанії почнуть закриватись, або міняти профіль. Першими, вважає Тесленко, не витримають невеликі локальні компанії не здатні витримати жорстку конкуренцію.

«Всі, хто зможе, перекваліфікуються у фінансові компанії і візьмуться шукати інвесторів. Решта перетворяться на юридичні фірми: будуть займатися тільки судовими стягненнями і надавати консультаційні послуги», - очікує експерт.

За інформацією «Кредит-Рейтингу», на сьогодні ринок продажу проблемних кредитних портфелів банків колекторським компаніям залишається досить млявим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: банки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські колектори стають безробітними
16 лютий, 2012, 09:47