ДТП з українцями в Туреччині: у посольстві розповіли про стан постраждалих

ДТП з українцями в Туреччині: у посольстві розповіли про стан постраждалих
З понад 40 українських громадян, що перебували в автобусі, який потрапив у ДТП у Туреччині в понеділок, госпіталізували чотирьох осіб, їх життю нічого не загрожує.

Про це УНН повідомили у посольстві України в Туреччині.

“Консул сьогодні зустрівся з постраждалими. В автобусі був 41 громадянин України. Всі туристи пройшли медичне обстеження. З 41 громадянина України госпіталізовано чотирьох, з якими сьогодні зустрівся наш консул. Всіх інших оглянули і відпустили”, — повідомили в посольстві.

“Стан здоров’я потерпілих стабільний, загрози життю немає. Умовами у госпіталі вони задоволені і прогноз на одужання позитивний. За словами керівника лікарні, до кінця тижня стан здоров’я пацієнтів дозволятиме здійснити переліт до України та продовжити лікування в амбулаторних умовах”, — додали в дипустанові.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ДТП з українськими туристами у Туреччині: назвали попередню причину аварії

У посольстві повідомили також, що наразі звернень від постраждалих українців щодо допомоги з їхнім поверненням на батьківщину не надходило. Якщо такі звернення будуть надходити, їх будуть опрацьовувати. Консульство України в Анталії тримає ситуацію на особистому контролі.

Нагадаємо, зранку у понеділок турецькі ЗМІ повідомили, що у Муглі в Туреччині туристичний автобус, у водія якого стався серцевий напад, зіткнувся зі студентським автобусом, що їхав в протилежному напрямку.

Пізніше в МЗС України уточнили, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталась вранці в понеділок у Туреччині, постраждало 35 українських громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДТП з українцями в Туреччині: у посольстві розповіли про стан постраждалих
15 вересень, 2021, 13:30