З'явилося відео аварії на Карпенка-Карого у Луцьку, де постраждали четверо людей

З'явилося відео аварії на Карпенка-Карого у Луцьку, де постраждали четверо людей
В мережі опублікували відео, на яке потрапив момент зіткнення двох автівок на Карпенка-Карого у Луцьку сьогодні, 15 вересня.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Сьогодні о 12:43 на камерах відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк на вулиці Карпенка Карого зафіксували дорожньо-транспортну пригоду за участі двох легкових автомобілів.

Водій транспортного засобу ЗАЗ не був уважний за кермом, здійснюючи виїзд на вулицю Карпенка-Карого при маневрі повороту ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю КІА, що рухався головною дорогою, внаслідок чого відбулось жахливе зіткнення, кажуть муніципали.

На місце події одразу прибули екстрена медична допомога, поліція та працівники ДСНС.

Під час зіткнення травмувалися четверо людей. Одна людина від госпіталізації відмовилася, ще трьох, в стані середньої важкості, ушпиталили до Луцької міської клінічної лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там выезд стрёмный.........но никто с этим ничего не делает
Відповісти
А з якою швидкість їхала kia, чи це немає значення? На тому відрізку дороги усі їдуть більше 60км/год...
Відповісти
А чому ніколи не береться до уваги швидкість руху авто по головній дорозі?
Відповісти
Потрибно лежачий ПОЛИЦАЙ
Відповісти
У правилах дорожнього руху є норма про те, що водій вправі розраховувати на дотримання правил дорожнього руху іншими учасниками руху. Тому водій таврії був вправі розраховувати на те, що КІА рухається з швидкістю, максимально дозволеною на цій ділянці дороги - 50 км/год. Таким чином, враховуючи цю швидкість і відстань до КІА, водій таврії вправі був розраховувати на безпечність свого маневру - виїзд на головну дорогу з другорядної. Але оскільки КІА рухалася з швидкістю, яка явно, очевидно і значно перевищує максимально дозволену - сталося те, що сталося. Для об'єктивності у даному випадку потрібно з'ясувати наступне: 1) на якій відстані знаходилась КІА від таврії в момент початку виїзду останньої на головну дорогу?; 2) скільки часу потрібно для зближення з цієї відстані КІА до таврії, при умові, що швидкість руху КІА не перевищувала максимально допустимої - 50км/год?; 3) скільки часу потрібно було таврії для завершення маневру і залишення смуги руху КІА? Тоді буде зрозуміло, чи відбулось би це зіткнення.
Відповісти