У Володимирі-Волинському відбувся фестиваль спорту. ФОТО

У Володимирі-Волинському відбувся фестиваль спорту. ФОТО
У селі Зоря Володимир-Волинського району відбувся фестиваль спорту та фізичної культури.

Захід пройшов 25 серпня, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

За спонсорської підтримки свободівця Павла Карпюка у селі Зоря було відновлено стадіон, футбольне поле, забетоновано спеціальну доріжку для перетягування канату, придбано спортінвентар, а команда Зорянської сільської ради мала можливість виступати у новій спортивній формі.

Відвідувачів спортивного фестивалю зустрічали вершники на конях у козацьких одностроях та словами «Слава Україні!»

Свято спорту розпочалося з молитви, яку відслужив священик храму Івана Богослова отець Тарас. Усіх гостей та учасників фестивалю окропили святою водою.

Привітати учасників і гостей змагань на фестиваль прибув народний депутат України від Володимир-Волинського виборчого округу №19, свободівець Євген Мельник. Вітаючи присутніх із Днем Незалежності та спортивним святом, націоналіст зазначив, що сьогодні влада надає розвитку спорту мінімум уваги, натомість очікує від спортсменів максимальних результатів.

«Бажаю усім стати свідками того, коли в Україні буде українська влада, яка буде вболівати за українське село, за розвиток мистецтва, культури та спорту, адже сьогодні практично відсутнє належне фінансування спорту у сільській місцевості. У європейських селах Чехії, Прибалтики збудовані тенісні корти, спортивні майданчики, на яких займаються та виховуються діти. Хочу побажати, аби ми стали свідками того, коли в нашій країні буде розвиватися спорт не тільки там, де виховують «тітушків», які борються з беззахисними вчителями та б’ють журналістів, а й свідками того, як спорт розвиватиметься саме у селах. А мешканці села мали змогу всебічно розвиватись, мати належну освіту та достойну зарплату, аби ні в кого не з’являлося бажання їхати за кордон і тяжко працювати. Тож гартуймося для подальшої боротьби на благо Української Держави!» – наголосив у вітальному слові Євген Мельник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському відбувся фестиваль спорту. ФОТО
27 серпень, 2013, 10:06