Відомий хірург з Волині став почесним професором

Відомий хірург з Волині став почесним професором
Відомий пластичний хірург з Волині, заслужений лікар України Ростислав Валіхновський отримав диплом професора.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив експрезидент Віктор Ющенко.

Нагадаємо, у 2020 році Ростислав Валіхновський став священником. Священницьку хіротонію над ієреєм Ростиславом звершив предстоятель УПЦ (МП) митрополит Онуфрій.

Як повідомив Віктор Ющенко, вчора, 16 вересня, на урочистому засіданні вченої ради Міжнародного європейського університету відбулася церемонія вручення дипломів почесних професорів.

Нагороди отримали: Віктор Ющенко, доцент кафедри та клініки кардіології Медичного університету Гданська Мілош Ягушевський, а також заслужений лікар України, громадський діяч та відомий лікар-хірург Ростислав Любомирович Валіхновський.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Алла Наволокіна під оплески одноголосне рішення членів вченої ради Міжнародного європейського університету про присвоєння звань почесних професорів МЄУ за плідну співпрацю в галузі підготовки і виховання молодих фахівців, значний внесок у забезпечення навчального процесу та наукових досліджень вузу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
має такий самий стосунок до Європи, як морська свинка до свиней. А руського попа разом з бджоловодом зробили професорами 100% за грошенята, і то не маленькі)
Відповісти