Гол «Волині» ‒ у топ-5 вихідних. ВІДЕО

Гол «Волині» ‒ у топ-5 вихідних. ВІДЕО
Гол Шумахера у ворота «Ворскли» потрапив у топ-5 мʼячів, забитих у сьомому турі Премʼєр-ліги України.

Рейтинг склало видання Коментарі.

Тож, на пʼятому місці ‒ Гладкий отримав мʼяч на правому фланзі і пʼятою віддав пас у штрафний майданчик на Сергія Зеньова, який забив єдиний гол у ворота «Говерли». Матч закінчився перемогою «Карпат» з рахунком 1:0.



Четверте місце посів гол «Волині»: Бабатунде отримав мʼяч на лівому фланзі. Гравець зміг піти від гравців «Ворскли» і зробити навіс у штрафний майданчик, де Шумахер ударом головою переправив мʼяч у сітку воріт «Ворскли». Поєдинок «Ворскла» ‒ «Волинь» закінчився з рахунком 3:3.



Третє місце ‒ бразильський гравець «Металіста» Дієго Соуза зробив довгу передачу на Марко Девіча, який прийняв мʼяч, обіграв захисника «Севастополя», вибіг до воріт суперника і відправив мʼяч у сітку. Поєдинок «Металіст» ‒ «Севастополь» закінчився перемогою харківʼян з рахунком 3:1.



Другий ‒ гол «Іллічівця». Олексій Полянський зважився на дальній удар. Мʼяч добре ліг на ногу гравцеві і вийшов справжній гол-красень. Матч «Арсенал» ‒ «Іллічівець» закінчився з рахунком 2:1.



Перше місце: комбінація Зозуля ‒ Коноплянка ‒ Зозуля принесла «Дніпру» перший успіх у поєдинку з «Шахтарем». Роман Зозуля скинув мʼяч головою на Євгена Коноплянку, який трохи почекав і зробив навіс у штрафний майданчик, де Роман Зозуля красиво підрізав мʼяч у дальній кут воріт «Шахтаря». Матч закінчився перемогою «Дніпра» з рахунком 3:1.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гол «Волині» ‒ у топ-5 вихідних. ВІДЕО
27 серпень, 2013, 11:09