На «Ягодині» спіймали іноземця-нелегала, який хотів пробратися в ЄС

На «Ягодині» спіймали іноземця-нелегала, який хотів пробратися в ЄС
Прикордонники затримали турка і росіянина, які намагалися поза контролем пробратися в ЄС.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Двох іноземців, які мали намір поза контролем перетнути державний кордон, затримали впродовж останньої доби військовослужбовці Луцького та Чопського прикордонних загонів.

Одного з них, громадянина Туреччини, затримали учора, 20 вересня, біля пункту пропуску «Ягодин» на Волині. Під час служби прикордонний наряд відділу «Рівне» виявив на контрольно-слідовій смузі сліди однієї особи. Охоронці кордону негайно розпочали пошук ймовірного порушника. Невдовзі прикордонники затримали незнайомця, який в обхід пункту пропуску «Ягодин» пробирався до сусідньої Польщі. З'ясувалося, що затриманий є громадянином Туреччини, в Україну прибув кілька днів тому. Чоловік планував відвідати друзів за кордоном, однак, не маючи необхідних документів, вирішив дістатися Польщі у незаконний спосіб.

Іншого правопорушника затримали сьогодні, 21 вересня, вночі у залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба)» на Закарпатті. Чоловік прямував коліями в бік Угорщини, коли його помітив прикордонний наряд. Затриманий мав при собі закордонний паспорт громадянина Російської Федерації. Наразі встановлюють усі обставини справи.

Обох іноземців доставили у пункти тимчасового тримання та склали адміністративні документи за спробу незаконного перетину державного кордону України. Тепер на них чекатиме суд, який і вирішить подальшу долю правопорушників.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Ягодині» спіймали іноземця-нелегала, який хотів пробратися в ЄС
21 вересень, 2021, 11:10