У чому переваги пральних машин від італійського бренду «Indesit»: як дбайливо експлуатувати

Невід'ємна частина будь-якого сучасного будинку - пральна машина. Цю техніку випускають багато фірм-виробників. Популярністю користуються пральні машини Indesit. Розглянемо докладніше, у чому їх особливості.

Головні переваги


Пральна машина Indesit знайшла своїх шанувальників і в країнах Європи, і Азії. До головних переваг техніки відносяться:

• оптимальне співвідношення ціна-якість. Техніка відноситься до середньої цінової категорії, відрізняється надійністю і довговічністю;
• невисокий рівень шуму (дозволяє встановлювати в мініатюрних квартирах-студіях);
• технологія «Energy Save» і «Eco Time» (дозволяє економити електроенергію);
• технологія «Water Balance» (дозволяє контролювати і зменшувати обсяг використання води);
• висока якість прання;
• невисокий відсоток появи проблем під час експлуатації;
• простота в управлінні (інтерфейс інтуїтивно зрозумілий для користувачів будь-якого віку).


Ще одна перевага - широкий модельний ряд. Пральні машини Індезіт замовити в Україні не складе труднощів. Надійний інтернет-магазин DENIKA (https://denika.ua/c/krupnaya-bitovaya-tehnika/stiralnie-mashini/indesit) пропонує великий вибір (з різним типом завантаження, місткістю барабана і габаритами). Щоб оформити замовлення, достатньо залишити заявку на сайті, вказавши контактні дані.

Правила дбайливої ​​експлуатації


Щоб пральна машина Індезіт прослужила якомога довше, важливо дотримуватися поради від професіоналів з експлуатації:

1. Рівно встановлювати. Варто приділити увагу регулювання висоти ніжок. В іншому випадку, при віджиманні з'явиться вібрація, техніка почне «тікати» з початкового місця. Вібрація призводить до швидкого псування елементів конструкції. Важливо, щоб пристрій впевнено стояв, не піддавався діагональному розгойдуванню. Корпус повинен бути в горизонтальному положенні.

2. Проводити декальцинацію і пом'якшення води. Важливо своєчасно усувати накип з внутрішніх поверхонь приладу, оскільки вона здатна завдати шкоди гумовим елементам, зіпсувати трубчастий електронагрівач (висока ймовірність згоряння від перегріву). Пральна машина Indesit потребує декальцінаціі мінімум 1 раз в три місяці.

3. Усувати з бака наліт. Багато користувачів скаржаться на неприємний затхлий з бака, що з'являється через 12 місяців після експлуатації. Для усунення нальоту застосовують спеціальні миючі засоби.

4. Стежити, щоб ніжки не ковзали. Якщо підлога слизький, під ніжками рекомендується наклеїти абразивний матеріал для кращого зчеплення.

Також, важливо правильно закладати речі в барабан. Будь-які дрібні речі (наприклад, шкарпетки і труси) спочатку складають у сітчастий мішок, а вже потім в машинку. В іншому випадку вони можуть проникнути в перфорацію барабана, заблокувавши його обертання або закупорити зливний насос. Набивати бак речами повністю заборонено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У чому переваги пральних машин від італійського бренду «Indesit»: як дбайливо експлуатувати
19 вересень, 2021, 14:34