Металеві стелажі — сучасний варіант обладнання для облаштування складських та промислових приміщень*

Металеві стелажі — сучасний варіант обладнання для облаштування складських та промислових приміщень*
Створення раціональної площі для зберігання товарів зі зручним до них доступом відбувається за допомогою металевих стелажів. Вироби з металу, на відміну від інших варіантів, характеризуються високою надійністю та міцністю, що гарантує не тільки збереження вантажів, але й безпеку їх експлуатації. Правильний вибір обладнання та його розміщення впливає на продуктивність робочого процесу та підвищує прибутковість всього бізнесу.


Головні переваги використання металевих стелажів


У всіх сферах і галузях діяльності, де потрібно зберігати будь-які товари, предмети або вантажі, використовуються металеві стелажі. Вони випускаються у великому різноманітті видів, тому вибір відповідного варіанту залежить безпосередньо від специфіки діяльності організації. Замовляючи металеві стелажі від компанії «Форстор» для облаштування складських приміщень, промислових цехів, торгових залів або виставкових центрів, замовник отримує такі позитивні якості:

1. Міцна та надійна конструкція, що виключає ймовірність її деформації від навантажень.

2. Великий термін служби, бо металеві елементи захищені від негативного впливу вологи та інших речовин.

3. Простота виконання збирання та розбирання систем.

4. Універсальність — підходять для зберігання будь-яких товарів.

5. Естетичний зовнішній вигляд — дозволяє використовувати конструкції навіть у відкритих залах, виставках або інших закладах.


На металевих поверхнях стелажів не розвиваються бактерії, тому їх сміливо можна застосовувати для зберігання харчової продукції. На додаток до всіх перерахованих плюсів важливо додати ще один — ціна, яка нижче в порівнянні з дерев’яними аналогами.

Популярні різновиди


Облаштування приміщень відповідними системами зберігання залежить від роду діяльності організації, тому існують такі різновиди металевих стелажів:

1. Поличні — вони використовуються для поштучного зберігання товарів. Простота конструкції позитивно впливає не тільки на експлуатаційні якості, але й на вартість.

2. Фронтальні — такі системи призначені для роботи з піддонами. Відрізняються великою місткістю товарів, а також зручністю виконання завантажувально-навантажувальних робіт на спецтехніці.

3. Мезоніни — багаторівневі конструкції, які дозволяють збільшити щільність складування вантажів.

4. Стелажі спеціального призначення — використовуються на складах будівельних торгових компаній. Спеціальна конструкція виробів призначена для розміщення габаритних вантажів, наприклад, металевий прокат, пластикові та гіпсокартонні листи та інше.

Збірка металевих стелажів виконується безпосередньо на місці їх експлуатації. Завдяки можливості їх розбирання знижуються витрати на транспортування та зберігання за непотрібністю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Металеві стелажі — сучасний варіант обладнання для облаштування складських та промислових приміщень*
19 вересень, 2021, 15:51