У Луцьку вже почався опалювальний сезон: де саме. ВІДЕО

У Луцьку вже почався опалювальний сезон: де саме. ВІДЕО
Попри те, що надворі вересень, температура – як у листопаді. Різке похолодання відчувається не лише на вулицях. У домівках вже доводиться грітися, а до старту опалювального сезону ще з місяць.

Легкий, літній одяг вже заховали – у таку погоду лише кутатися у теплі речі. Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

І попри те, що температура надворі зовсім не вереснева, а про старт опалювального сезону у Луцьку ще і не говорять, а от у місцевому геріатричному пансіонату мерзнути не доведеться нікому. Тепло у палатах вже забезпечує котельня.

“У зв’язку з тим, що знизилася температура на вулиці, ми з вчорашнього дня включили опалення для наших мешканців. Згідно з вимогами, температура має бути 20-22 градуси, вона така і є в кімнатах. Також є гаряча вода”, – каже директорка Луцького геріатричного пансіонату Алла Гнатюк.

Вже подбали і про ймовірні зимові морози. Котельня забезпечена дровами, а оскільки вона автономна – вже кілька років у геріатричному пансіонаті самі визначають і старт опалювального сезону, і його завершення.

Але таку можливість мають далеко не усі комунальні установи міста. Аби батареї почали гріти й у Луцькому військовому госпіталі – треба чекати старту опалювального сезону в місті. Але тут різке похолодання надворі на температуру у приміщенні суттєво не вплинуло. У палатах, за нормою, близько 20 градусів.

Вже у найближчі дні синоптики прогнозують потепління, тож підстав розпочинати опалювальний сезон раніше “Луцьктепло” не має. Втім, якщо впродовж трьох днів температура повітря не підійматиметься вище 8-ми градусів, батареї лучан увімкнуть раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не військовий шпиталь.
Відповісти
а вказана норма не має бути для садків А ПОЛІЩУК???
Відповісти
У квартирі дуже холодно, повітря холодне тікі лікуємось і у садок не ходемо,як заведу малу у садок і то на один день -так потім тиждень лікую і лікую вдома,а вдома також повітря холодне гуляє такщо те лікування себе не виправдовує.Ми з дитиною хворіємо разом і лікуємось разом,але лікуємось від холодного повітря яке дає на горло,а горло на кашель і температуру а вкінці... Не ДАЙ БОЖЕ гірше!!!За садок взагалі мовчу .Виходить поки не включать тепло хоча б у садках, то моїй дитині ,що у квартирі холодній сидіти і боліти!? Тепло має бути уклячане при погодних умовах,а не при вказаних постановах.Лікуємось від того,що не виліковується -а ліки то одні- ВКЛЮЧИТИ ТЕПЛО!!!І взагалі при короні-вірусу потрібно розуміти що тепло є найнеобхідніше!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вже почався опалювальний сезон: де саме. ВІДЕО
21 вересень, 2021, 17:22