Наймолодші луцькі рокери видали альбом. ВІДЕО

Наймолодші луцькі рокери видали альбом. ВІДЕО
Луцький гурт «Golev» презентував новий студійний міні-альбом, який отримав символічну назву «Клітка».

Нова робота від наймолодших українських рокерів ознаменувала собою початок наступної віхи в розвитку гурту: команда змінила стилістику та почала співати українською мовою, ‒ йдеться на офіційному сайті гурту.

«Клітка» ‒ результат піврічної роботи команди в оновленому складі. Накопичення та зведення матеріалу тривало під керівництвом лучанина Романа Сороки. 5 треків, які увійшли до EP, ‒ матеріалізований підсумок роботи в 2013-му році.

На перший сингл з альбому, пісню «Клітка», «Golev» відзняли і презентували кліп, який знаходиться в ротації музичного телеканалу A-ONE.

Стилістичні зміни в творчості команди досить помітні: від класичного хард-року музиканти почали рухатися в напрямку якісної альтернативи з осмисленими україномовними текстами, автором яких є 14-річний вокаліст команди Микола Голєв, ‒ зазначають у релізі.

В накопиченні матеріалу до роботи, окрім музикантів «Golev» (Сергій Мінаєв – гітара, Микола Тимощук – бас), брали участь і сесійні виконавці. Так, 11-річному драмеру лучан, Микиті Голєву, у записі барабанів допомагав Сергій «Кроун» Мирончук, музикант гуртів «Брем Стокер» та «A Clone Of My Own».

«Для нас «Клітка» ‒ це щось кардинально нове, ще незвідана територія, якою ми, попри всі труднощі, впевнено крокуємо і будемо крокувати. Новий україномовний альбом разом із кліпом розпочинає новий етап у творчості «Golev» та й сподіваємось, що в українській альтернативній музиці взагалі. За 6 місяців співпраці ми встигли сплестися думками й навчитися малювати фарбами спільних емоцій нову музику. Особисто для мене це серйозний крок у розвитку, як вокаліста та й величезний стрибок для усього гурту. Сподіваємося, що вам сподобається та ви допоможете нам приземлитися на альтернативній сцені України», ‒ зазначає Микола Голєв, лідер команди.

Окрім трьох електричних треків, в EP знайшлося місце і двом акустичним, що абсолютно нехарактерно для теперішньої стилістики гурту, тому сприймаються самими музикантами як своєрідний експеримент. Цікаво, автором однієї з акустичних композицій – «Дай руку свою» - став лідер та вокаліст відомого українського гурту «ФІОЛЕТ» Сергій «Колос» Мартинюк.

Вільно завантажити «Клітку» можна на оновленому сайті гурту «Golev».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Golev
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в мамочки грошики водяться, чому би і не випускати альбоми...
Відповісти
акустичнеі треки круті
Відповісти
такі малі і такі пошлі жах кліп
Відповісти
лайно ще те рібята) коли грали хард, хоча б ріфи було нормальні) ну вокал і соляки завжди гуано були) хоча грошики є, то будуть випускати далі все)
Відповісти
Зря вы так о них...нормальные ребята...в душе все мы пошлые...вокал можливо трохи й не такий бо дуже мало часу на навчання було! Ви б спробували!
Відповісти
Останні новини
Наймолодші луцькі рокери видали альбом. ВІДЕО
27 серпень, 2013, 13:54