Які основні переваги одноденних лінз*

Які основні переваги одноденних лінз*
Якщо у Вас чутливі очі, схильні до подразнення і сухості, рекомендується спробувати замість лінз постійного носіння лінзи щоденні. Завдяки підвищеному вмісту вологи, такі варіанти ефективно зволожують очі упродовж усього дня.

Основні переваги одноденних лінз


Перші одноденні лінзи стали доступні користувачам в середині 1990-х років. Зараз їх частка світового ринку контактних лінз десь приблизно 30%. Це не мало. Давайте обговоримо, які особливості, а також переваги цих лінз перед іншими лінзами подібного режиму заміни роблять їх затребуваними у самих різних верств населення і різних вікових груп.

Знайти необхідні варіанти ви зможете на сайті https://dostavkalinz.com.ua/categories/odnodnevnye-linzy/.

Зручність


Мало хто сперечатиметься з тим, що лінзи щоденної заміни, або, як їх нерідко називають користувачі, щоденні лінзи, дуже прості у використанні. Це так тому, що вони не вимагають ніякого відходу. Тому, хто ними користується, вранці потрібно просто надіти абсолютно нову пару таких лінз, а ввечері зняти їх і викинути. Таким чином, нема потреби в застосуванні будь-яких засобів для догляду за контактними лінзами, будь то багатофункціональні розчини або пероксидні системи.

Особливо зручні одноденні лінзи для тих, чиє життя розписане по хвилинах, хто захоплюється спортом або звик активно проводити своє дозвілля на природі, хто вирушає у відпустку або у відрядження.

Безпека


Все вищесказане про зручність застосування одноденних лінз безпосередньо пов'язано з безпекою їх носіння. У зв'язку з відсутністю необхідності використання коштів по догляду виключається також можливість неправильного їх застосування, а отже, і пов'язаних з цим ускладнень у вигляді очних захворювань. Безпеки також сприяє і те, що на поверхні одноденних лінз не встигає утворюватися велика кількість відкладень, які можуть призводити до порушення епітелію рогівки та до інших негативних наслідків для здоров'я.

Комфорт


Відсутність значної кількості відкладень на поверхні одноденних лінз позитивно позначається і на комфортність їх носіння. Ряд досліджень, проведених в США, Канаді та Швеції у 2013 і 2014 роках, підтвердили той факт, що частий режим заміни контактних лінз підвищує рівень комфорту користувачів. Оскільки одноденні лінзи змінюються частіше за інших, логічно зробити висновок, що саме в них користувачі відчувають себе найкомфортніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.