Куди піти у Луцьку на вихідних 25–26 вересня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

Куди піти у Луцьку на вихідних 25–26 вересня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
Цей вікенд у Луцьку буде доволі насиченими у культурному та розважальному планах. Кожен зможе обрати собі подію до душі.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас добірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

Субота, 25 вересня

О 10 годині в рамках Всесвітнього дня туризму від головного корпусу ВНУ (проспект Волі, 13) розпочнеться екскурсія «Інста Луцьк» від Богдани Макарчук, яка є випускницею «Школи екскурсовода» і добре знає, де у Луцьку найкращі фотозони.

О 12 годині організатори кличуть на захопливий «Кликун Квест». Початок від Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2).

О 15 годині запрошують на екскурсію «Імена Луцька».

«Якщо ж ви хочете більше дізнатись про відомих (та не зовсім) особистостей, які народились, жили чи працювали у нашому місті, то запрошуємо вас на екскурсію «Імена Луцька». Початок від Центру туристичної інформації та послуг о 15.00», - йдеться на сайті міськради.

О 16 годині екскурсовод Олена Товстенюк, випускниця луцької Школи екскурсовода, чекатиме усіх охочих на Театральному майдані, аби привідкрити цікаві сторінки історії Луцька в рамках екскурсії «Навчальні заклади при монастирях та постаті, пов'язані з ними».

О 18 годині у Волинському драмтеатрі покажуть виставу «Життя в кредит (Едіт Піаф)». Це мюзикл на дві дії. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко.

Квитки - за номером 050 66 28 938.

О 19 годині у Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1) відбудеться сольний StandUP «36,6+» Тараса Стадницького.

«Тарас Стадницький – актор та сценарист, учасник команди «ВІП Тернопіль», відомий своєю участю в телепроектах «Країна У», «Казки У», «Готель Галіція», «Ігри приколів», хоча найбільш впізнаваний як Володька з дуету «Танька і Володька».

На своєму концерті «36,6+» Тарас спробує показати себе з іншої сторони – як батько, як чоловік, як громадянин, який у свої 38 років вже має що розказати і чим поділитися», - повідомляють організтори.

Квитки - за посиланням.



О 19 годині у пивному клубі «Майдан» (вулиця Євгена Сверстюка, 2) запрошують на концерт луцького метал-гурту «DIONE». Вхід: 100 гривень.

Замовлення столиків за телефоном: +38 066 008 96 02.



О 21 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) проведуть вечірку «Танці на палубі «Кораблика»: від 60-х і до сьогодні». Вхід: 30 гривень.

«Цієї суботи ми не будемо обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а відправлятимемо до наших динаміків і ваших вух купу хітів від 60х років і до сьогодні.
Гарна нагода відпочити після робочого тижня у чудовій компанії та в душевному закладі», - запрошують організатори.

Резервація столиків: 050 21 54 156.



О 23 годині у Versailles Karaoke-Disco-Club, що на вулиці Грушевського, 2, «відгримить» вечірка від резидентів львівського Malevich night club. Вхід: 150 гривень.

Зарезервувати столик можна за номером 099 43 27 535.



Неділя, 26 вересня

О 10:30 кскурсовод Наталія Куява безкоштовно поведе дітей молодшого та середнього шкільного віку «Слідами луцьких кликунів». Вона чекатиме своїх екскурсантів на Театральному майдані.

О 12 годині іля сонячного годинника на Театральному майдані вас чекатиме екскурсовод Ольга Шарута, випускниця луцької Школи екскурсовода, аби провести екскурсію-квест «У пошуках корони Вітовта».

О 12 годині у Волинському драмтеатрі - вистава «Попелюшка». Це мюзикл для дітей на дві дії. Режисер-постановник - Ярослав Ілляшенко.

Купити білети можна за номером 050 66 28 938.



О 13 годині Центр туристичної інформації спільно з «Жидичин-центром» пропонують вам відвідати екскурсію «Луцьк+» за маршрутом: Луцьк – Жидичин), Збір біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2). Вартість – 100 грн.

Деталі та реєстрація - за посиланням.

О 18 годині у Волинському драмтеатрі покажуть виставу «Життя в кредит (Едіт Піаф)». Це мюзикл на дві дії. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко.

Квитки - за номером 050 66 28 938.

О 21 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) запрошують на концерт гурту «MERY D WHITE». Вхід вільний.

Забронювати стіл - за номером 050 21 54 156.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у Луцьку на вихідних 25–26 вересня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
24 вересень, 2021, 14:00