Як покарали військового, який у луцькому парку вбив качку

Як покарали військового, який у луцькому парку вбив качку
Військовослужбовець Ігор Панашій, який у серпні в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки закидав камінням качку, отримав дисциплінарне стягнення.

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила тимчасова виконувачка обов'язків начальника служби зв'язків з громадськістю повітряного командування "Захід" Олександра Качмар.


Олександра Качмар підтвердила, що Ігор Панашій наразі проходить військову службу у військовій частині А 0959, що в Луцьку. "Він перейшов саме з комендатури туди нещодавно. Він прожекторист прожекторного відділення роти зв'язку та радіотехнічного забезпечення батальйону зв'язку та радіотехнічного забезпечення", – зазначила капітан ПвК "Захід".

З її слів, командиру військової частини А 0959, полковнику Віктору Меретіну про вчинок військовослужбовця відомо.

"Щоб такі випадки в подальшому не відбувалися, з ним (з Ігорем Панашієм – ред.) проведена робота і він також отримав дисциплінарне стягнення. Йому оголосили догану. Є службова картка, де це внесено", – розповіла тимчасова виконувачка обов'язків начальника служби зв'язків з громадськістю.

Олександра Качмар зазначила: військовий усвідомив свою помилку та щиро розкаюється. "Хочу сказати, що сам Ігор цей випадок проаналізував, тому він дуже жалкує про це. Подібних ситуацій у нього раніше не було", – додала тимчасова виконувачка обов'язків начальника служби зв'язків з громадськістю ПвК "Захід".

Зі слів представниці військової частини, пояснити мотивів вбивства качки Ігор Панашій не зміг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типовий дурень
Відповісти
А, то це дурне, ще й по суті своєї діяльності людей типу захищати має? Страшно з такими 'захисниками' в одній країні жити. Що поліції що військовим у нас дуже бракує!
Відповісти
А що він може пояснити якщо у нього в голові вавка
Відповісти
Останні новини
Як покарали військового, який у луцькому парку вбив качку
24 вересень, 2021, 09:25