Як побудувати теплий дім*

Як побудувати теплий дім*
У сучасному будівництві до будівельних матеріалів – особливі вимоги, але головними критеріями для вибору матеріалу залишаються надійність і довговічність. Будинок повинен бути зручним, комфортним і екологічно безпечним.

Велике значення для енергоефективності будинку має матеріал стін. Для будівництва житлового комплексу «Kyiv Sky» компанія «Єврохолдінг» вперше у Луцьку при спорудженні висотних будинків обрала керамічний блок.

Аргументи на користь керамічних блоків

- Керамоблоки є екологічно чистим матеріалом, оскільки при їхньому виготовлені використовуєть натуральну природну глину. При виробництві до глини домішують спеціальні добавки, які роблять матеріал пористим, міцним і довговічним. Завдяки наявності цих пустот керамоблок володіє високими тепло- і звукоізоляційними якостями.

- Матеріал стійкий до атмосферного впливу, ультрафіолетового випромінювання, має високу морозостійкість.

- Будинки з керамоблоків довговічні, можуть експлуатуватись до 150 років.

- Використання натуральних матеріалів дає можливість побудувати екологічно чисте житло.

- Завдяки свої структурі керамоблок має високу паропроникність, тим самим забезпечує якісний повітряний обмін, а у будинку – комфортний мікроклімат. Стіни – як кондиціонер: зайву вологу вони поглинають, а при її надлишку - віддають.

- Керамоблоки мають звукопоглинальні камери, які забезпечують високу звукоізоляцію стін.

Керамоблок не є дешевим матеріалом, але його переваги виправдовують таку ціну.

Щоб отримати теплий дім, потрібно як слід подбати про герметизацію стін, даху, вікон.

У «Kyiv Sky» фасад утеплюють мінватою, яка за всіма важливими для безпеки і комфорту життя характеристиками, такими як шумоізоляція, вогнестійкість, вологопроникність, захищеність від шкідників однозначно виграє у пінопласту. Для скорочення тепловтрат на даху теж усуваються містки холоду.

Особливу увагу приділяють вікнам. Вони є основним джерелом світла, але через них проникає холод. Вирішують це питання, монтуючи енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом з мультифункціональним склом, що має одночасно теплозберігаючі та сонцезахисні функції.

Інвестуйте у свій спокій, безпеку та комфорт. Обирайте дім, що довгі роки даруватиме вам затишок та низькі комунальні платіжки.

Дізнатись про інші переваги та обрати планування у «Kyiv Sky» можна на сайті kyiv-sky.com.ua, або завітати у консультаційний центр вул. Рівненська, 4. Телефонуйте 067 442 09 09/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.