Стильний Луцьк. Портрет дня: Поліна Алпатова

Стильний Луцьк. Портрет дня: Поліна Алпатова
Поліна, 23 роки, агент з нерухомості

Сьогоднішня героїня веде активний спосіб життя. Через роботу Поліна багато спілкується з людьми, любить активно відпочивати, дивитися хороше кіно і слухати хорошу музику. Її одяг повинен не просто підкреслювати індивідуальність, а й бути зручним, комфортним, жіночним та якісним.

У день зустрічі героїня була одягнута в штани з анімалістичним принтом від H&M, білу блузу українського виробництва, босоніжки невідомої марки, які подобаються за зручність та жакет від S.Oliver, куплений в якомусь зі стокових магазинах.



Як аксесуари Поліна обрала сумку V.Fabbiano, гаманець Parfois, який їй привезли з Мальти, та окуляри, позичені у свого хлопця.

Смак до одягу та поєднання речей сьогоднішній героїні прививала мама, яка працює модельєром-конструктором одягу.

«Ще зі школи мені мама радила що вдягати, хоча я не одразу це цінувала і не завжди погоджувалася з усім. Я багато чого почерпнула від мами. Останні три роки сама цікавлюся історією моди. Щодо одягу, то надаю перевагу натуральним речам», - розповідає Поліна.

Єдині винятки – речі, які поки що героїні не по кишені. Наприклад, натуральні шкіряні куртки, які коштують кілька тисяч гривень або ж навіть доларів. Тут можна використати і замінник.



Каже, що в Луцьку намагається не купувати речі на ринку чи в бутіках і торгових центрах. Єдиний виняток – сумки чи взуття.

Героїня стверджує, що свої гроші потрібно поважати. А тому витрачати величезні суми на одяг з популярних торгових центрів міста, де у ціну для споживача закладається велика сума оренди, – це марнотратство.

«Синтетична блузка у луцькому бутіку з кривими швами і ціна 200 гривень – це речі несумісні. Одяг аналогічної марки за кордоном коштує дешевше і якісно виготовлений», - пояснює героїня.



Поліна радить за можливості купувати речі і взуття саме за кордоном.

«Мені часто якийсь одяг привозять. Інший варіант – ходити по стоках, шукати речі. Ще один вид покупок – користуватися інтернет-магазинами, розпродажами. За останні два місяці я зробила до п’яти замовлень через інтернет. Все мені прийшло розмір у розмір, плюс завжди є знижки», - розповідає Поліна.



Найулюбленіші речі в гардеробі – одяг, пошитий мамою. Героїня радить дівчатам менше носити міні-одягу. Зізнається, що сама грішила міні-спідницями у молодшому віці, втім, нині вважає, що дівчата мають одягом підкреслювати власну жіночність, а не демонструвати тіло.

«Головне – дозованість у всьому. В довжині, яскравості, кольорах, акцентах. Найгарнішу фігуру можна зіпсувати одягом.
А найгіршу – можна прикрасити саме завдяки одягу», - стверджує героїня.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 73
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна дівчина. Модератор - можеш видалят икоменти.
Відповісти
поліна роздає флаєри?)
мені сподобались штанці)
Відповісти
з приводу лосин, то леопардове забарвлення - це клубний варіант, і аж ніяк не на роботу. + розтянуті колінця якось дешево виглядають
Відповісти
хтось натягує а хтось і розтягує. На кожне свій покупець
Відповісти
Дєвочка гарнюня, а лє тотi ласiни то такий вж пiпєць, что дєржаться нєту больше сiл...
Відповісти
Дівчата в лосинах(і не тільки) з леопардовим принтом (читай "кошечькі") звертаюсь до вас, бо кров з очей тече, спаліть все шмаття подібне до лосин "стильної" лучанки!
Відповісти
Мабуть ця дівчина працює в агенстві нерухомості, що знаходиться в Гарнд Персоні.
Відповісти
Майже ідеальна дівчина!!! Просто крута!
Відповісти
В цілому, непогано. Але леопардові лосини...
Відповісти
Дуже простенько і зі смаком. Мені сподобалось.
Відповісти
колхозница
Відповісти
Це зі смаком, або стильно?! Як можна було наперти на себе такий низ кудись, як окрім на дачу, чи в ліс на шашлики. Погоджуюсь з Танею.
Відповісти
Таня виклади свої фото ??? порівняєм
Відповісти
Обізвалися, дві гламурні телиці із Ківерець))))))) (Таня і Ліл))))

Ви самі то давно з села випригнули?)

П.С.,
зараз будуть писати що проживають у ЛУцьку із 1876 року)
Відповісти
Ношу лише плаття, лише з натуральних тканин. Лише класичну шпильку. І тільки тілесні колготки. Кажу ні всім стразам; мереживам; шкірі, за винятком верхнього одягу та взуття; "звіриній" кольоровій гамі і іншим колгоспним речам. І так, з народження живу у Луцьку. Маю освіту мистецтвознавця. А телицею свою дівку називай. Від своїх слів не відмовляюся – колхозница.
Відповісти
та мені пох там шо ти вдіваєш і шо ти носиш.
Мистецтвознавець бля
Відповісти
Круто!!!!!
Відповісти
А ти з того ж калхоза, що і ГГ я дивлюся.
Відповісти
Дмитре, а Ківерці тут при чому? Попрошу не ображати це славне містечко!
Відповісти
Шановні дівчатка, а ви не помітили що це взагалі не стрейчеві так звані легінси, спадаючі штани з легкої фактури??? якщо для вас це колхоз, то хтілось би побачити ваш повсякденний одяг! мабуть в чому па клубасам тусітє в тому і в школу!!!
Відповісти
Що означає спадаючі штани з легкої фактури? Це як? Штани з фактури - новий стрім луцької моди? І звідки ті штани спадають? Там така фактура, що штани триматимуться ого-го.
Відповісти
Офігеваю! Бик негламурний Дмитро, з Ківерець ти чи Луцька байдуже,просвіти темних ківерчанок в якому це такому стилі одягнена ся прекрасна лучанка, та за якими критеріями ти і твої однодумці стверджують що це самий, що ні на є смак.
Відповісти
Шановний Лекса, такий прикид - "колхоз" в специфічному значенні цього слова, ще по "клубасам тусіть" можлииво і зійде, а навіть в школу так заявитись - "колхоз колхозом".
Відповісти
Ваші фотки в студію!!! або ссилку на ідеальний ваш ЛУК
Відповісти
З якого це дива я маю "свої фотки в студію"? Це особиста справа кожного в "студію чи не в студію", Поліну Алпатову ж силоміць ніхто ж не змушував, а коли вже вона "свої в студію", то "студія" має повне право сказати те, що думає з цього приводу. Ідеального нема нічого, але такі штанюки тягати в громадських місцях серед білого дня, ще й виставляти це як приклад стильності все ж не варто.
Відповісти
ото вже експерти
Відповісти
так я не експерт у нашій палаті усі не експерти але ми у ківерцях кращі неексперти з неекспертів
Відповісти
Та хоч вкакайтесь, а ваші леопардові штани - "колхоз" і відстій, тут і експертом бути не потрібно. Чого ви до тих Ківерців причепились , хоча це вже щось нове, зазвичай, коли нічого сказати, то коронний аргумент - "поліщуки", і самий коронний і беззаперечний на всі випадки - "совок".
Відповісти
"шо-нібуть"
Відповісти
А мені дівчина сподобалася - приємна зовнішність, гарне волосся природнього кольору. От тільки жакет джинсовий -викинула б. Виглядає просто зношеним і старезним. А лосини-штани - нехай будуть.
Відповісти
Більше підтримую тих, хто вважає, що одяг стильний, але не в даному поєднанні...
А так, нормальна дівчина..., але знову "секонд", складається враження, що я єдиний в Луцьку не купую там одягу!!!!!!!!!!!!!!!
Жаль, немає даних автора рубрики, хотілось би і йому дещо написати, та не знаю кому писати...!!!
Відповісти
Люди, зупиніться! Ви зайшли на сторінку поговори про стиль Поліни чи нахамити одне одному? Знаю Поліну особисто, повірте дуже стильна дівчина! До того ж ще й розумна і вихована, а це напрочуд рідке поєднання серед сучасної молоді.
Відповісти
Коли будуть фотки білизни?
Адже це теж дуже важливо для стилю!
Відповісти
В топку!
"...анімалістичним прінтом від H&M" по-перше- знову гуманітарка, по-друге " прІнтом"? чи все ж таки прИнтом? неук!
Відповісти
не секонд)
Відповісти
та ну правда, атвічяю)
Відповісти
як?... як це можна назвати стильним ????
дівчина хорошенька, але речі по собі зовсім не поєднуються .
викинути той піджак, і сумку однотонну сюди, було б вже хоть трішки краще.
дівчатка поєднувати непоєднуване не у всіх виходить вдало)
Відповісти
нема на вас Данила Грачьова .)
дивилися б цей брЄд на теті то хоть трішки б шарили))))
Відповісти
Такие лосины не одевают на работу.
Відповісти
Я думаю, що одягаючись на фотосесію Поліна не радилась з МАМОЮ МОДЕЛЬЄРОМ, а одягнулась так банально, та без смаку сама! Бо маючи таку можливість, щось одягати ексклюзивне, вона одягнула нічим не примітний стоковий жакет, дикі штани, звичайну блузку, як у мільйонів. А могла б мама конструктор, сконструювати офігенно стильні брюки, що ми моду та стиль запозичували б, або жакет з незвичайним рукавом, плечем, коміром тощо. Досвід у мами немалий у цьому! А так банальщина: сток, інтернет – магазин; «привезли з закордону». Могла б бути неповторна.
Відповісти
А ви не думали, що людей фоткають спонтанно! от йде людина, файно вдіта, оп і сфоткали??? так само як це роблять на Обличчя Луцька!
Відповісти
Так само спонтанно, як і навідується санстанція та податкова.
Діда Мороза немає.
Не будь наївним.
Відповісти
З дикого лісу давно "випригнув"?
Відповісти
ПОЛІНА - КЛЬОВО!!! Негативні коменти від псевдо "поціновувачів" моди - лише свідчать про твій кльовий смак!!!
Відповісти
Якщо в тебе кидають гнилими помідорами - це перший признак кльовості.
Відповісти
якщо в тебе кидають помідорами далекі від поняття "стилю" та "краси" писаки (а по-народному "любітєлі папіздєть"), то такі помідори ознака, щонайменше, оригінальності! Це раз!

7 з 10, гарантію даю, взагалі ходять у блискучих речах з Юванта у кращому випадку, виглядають як базарне чмо, зато високо задерають свого перепудреного носа! Це два!

Відповісти
А чим всі ці люди гірші за Вас? Ви теж кидаєте помідорами. За вашою логікою, те що ви ганите коментаторів ознака їх оригінальності :р
Відповісти
а якщо мавпу тобі так вдягнути - вдув би, чи слабо?
Відповісти
Димон, мля, ты, однако, опять пургу гонишь, ГОЛУБОЕ.
Нехорошо, мля, себя ведешь.
Відповісти
Димон, держи себя в руках, мля, хамишь всем подряд.
Відповісти
курицы вы все ни хре-на не разбираетесь в современных трендах...
Відповісти
Очень красивая молодая женщина .... мне все очень нравится .... ))) Стильная ..... яркая ... милая ... хорошая
больше всего запало в душу .... обувь и сумка!
Відповісти
Чомусь я не погоріла, заплатила і в той самий денгь було три різних варіанти і одразу поселилась.... дивно... дивно... людина працює собі нормально... отримує гроші! там не всі такі аферисти! є чесні люди!
Відповісти
Гарна молода дівчина з шикарними ногами. А одяг, який на ній ...- пофігу мені, який на ній одяг. Уявіть собі, яка вона без одягу...
Відповісти
Люблять же люди інших пообсирати! Тримайте свій яд при собі. Звідки у вас стільки негативу?!
Відповісти
сьогодні не буду "пообсирати" і матюкатись не буду! але це ж не мода(((((
це плоско і буденно
луцьк стильний!! HM, S Oliver.....люди ви що???????
стиль тільки починається з Guess, Diesel, frankie morello......
а ви ці дешеві пересічні бренди в яких ніколи не було нічого стильного
демонструєте 3 місяці поспіль....
Відповісти
Нащот брендов ти правий, а ле мадель зря обiжаеш.
II парень може тебi того не простить.
Відповісти
Полік...Балдю від твоїх "леопардових" штанішок!
Відповісти
та гарна дама. і гарно вдягнута.
а все решта, особиста думка кожного з комєнтаторів.
жєлчі як відімо у нас в народу вистачає)
Відповісти
Дасс штанишки на коленках висят, это не есть гут...
Відповісти
а де висновок дизайнера??
Відповісти
Ден, покажи личико.
очень хочется на тебя посмотреть и немножко с тобой поговорить.
Відповісти
Речі самі по собі непогані, але їх поєднання - ТОЧНО НЕ В ДАНОМУ ВИПАДКУ! Блузка ні до штанів, ні до жакетика, останній грубувато виглядає в цьому поєднанні узагалі. Сумка до цього "образу" просто - ІНШОЇ НЕ БУЛО?!
Відповісти
Ви всі справді вважаєте, що нормально в такому вигляді ходити на роботу (в контору, чи то пак (пардон) офіс), на навчання (в інститут, універ, коледж)і що це доречно, красиво, стильно і зі смаком, чи просто приколюєтесь?
Відповісти
На таку роботу - в самий раз.
Найтухліша ріелторська кантора у місті.
Відповісти
гарна чорт побери!
Відповісти
ПРО ЯКУ РАБОТУ МОВА, В ТАКОМУ ПРИКІДІ . АБО НА ПЛЯЖ. АБО ПА КАРТОПЛЮ З БУРЯКАМИ ...
Відповісти
зуби не гарні, волося посічене і стильного нічого нема. але головне щоб людина хороша була. образити нікого не хочу, вибачте)
Відповісти
ВИБАЧАЮСЬ, ЗЮБКИ НЕ ПОБАЧИВ ... ТАДИ ВАЩЕ ФІНІШ ...
Відповісти
я її знаю давно! вона така йоб..ута на всю голову, що триндец просто!
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Поліна Алпатова
28 серпень, 2013, 12:00