«Червона» зона карантину: як будуть працювати школи

«Червона» зона карантину: як будуть працювати школи
"Червона" зона карантину передбачає 100% COVID-вацинацію педагогічного колективу, "помаранчева" і "жовта" - 80%.

Про це в ефірі Сніданку з 1+1 розповіла заступниця міністра освіти Віра Рогова, пише "ТСН".

"Помаранчева" зона передбачає 80% вакцинованих вчителів. При цьому навчаються всі діти: дошкільна, початкова, спеціальна, середня школа. Якщо регіон переходить до "червоної" зони, то обов'язкова 100% вакцинація вчителів. Якщо такого показника нема, то навчальний заклад перейде на дистанційну освіту", - повідомила заступниця міністра освіти.

За словами представниці МОН, йдеться про стовідсоткову вакцинацію всього колективу закладу - лише за цієї умови зможуть працювати і дитсадки, і початкова, і спеціалізована школа.

Нагадаємо, у МОЗ оприлюднили попередній список професій, обов'язкових до щеплення проти COVID-19. Якщо працівники визначених сфер відмовляться від щеплення, їх відсторонять від виконання обов'язків. Зокрема, йдеться про працівники таких сфер: центральних органів виконавчої влади та їх територіальних підрозділів; місцевих державних адміністрацій; закладів професійної (професійно-технічної освіти), фахової передвищої, загальної середньої освіти, дошкільної освіти, позашкільних закладів освіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.