Де замовити дерев'яні іграшки*

Де замовити дерев'яні іграшки*
Іграшки – це те, без чого складно уявити дитинство. Вони здатні розважити, здивувати, чомусь навчити та зацікавити. Серед всього різноманіття, саме дерев’яні іграшки користуються дуже великим попитом, адже мають безліч переваг, що надають їм немалої привабливості.

Дерев’яні іграшки LAM TOYS довговічні та іноді, навіть, переходять з покоління до покоління. Неважливо, який вік у дитини - таку іграшку з дерева можна обрати на будь-який колір та смак: будівельні блоки, машинки, багато навчальних ігор та ін.

Переваги


Іграшки з дерева мають багато переваг для розвитку:

• здатні допомогти у розвитку та вдосконаленні мови дитини;
• покращують велику та дрібну моторику рук;
• спонукають розвивати мислення, логіку;
• покращують сенсорне та тактильне відчуття;
• вдосконалюють дисципліну і посидючість, увагу ;

Такі іграшки будуть кожен день кидати виклик вашій дитині, а вона, з їх допомогою, дізнається, як сконцентруватися і вирішити проблеми.

Для дітей старшого віку також є великий вибір серед дерев'яних іграшок, але це вже можуть буть настільні ігри. Це прекрасний варіант проведення часу, коли зустрічаєтесь з друзями.
Популярні запитання про дерев'яні іграшки
З якого віку можна починати використовувати дерев'яні іграшки?
Взагалі - будь-який вік, навіть змалечку. Тому рекомендують починати з 6-9 місяців, але не раніше. Це через те, що декотрі іграшки з дерева досить не легкі та тверді, тому здатні нанести синці.

Чому пластикові аналоги дешевше, ніж дерев’яні?


Деревина, з якою робляться іграшки, це екологічний матеріал. Він прослужить довго та, повірте, буде приносити лише користь. Щодо іграшок з пластику - вони не є довговічні у використанні та іноді небезпечні для маленьких дітей.

Що буде якщо дитина буде гризти дерев'яну іграшку?


Виробники, у процесі створення таких дерев’яних іграшок, використовують лише безпечні та екологічні матеріали. Тому лаки та фарби, якими покривається виріб, створені на водній основі та не здатні зашкодити вашому малюку. Краще, звичайно, використовувати іграшку за призначенням, але якщо дитини все ж погризе її - нічого страшного не трапиться!)

Які дерев'яні іграшки вважаються розвиваючими?


Ті, які допомагають дитині у розвитку певних якостей: інтелекту, великої та дрібної моторики рук, тактильного відчуття, логіки, уважності та багато іншого.

Чи бувають дерев'яні іграшки для дорослих?
Звісно бувають! Варіантів дерев’яних іграшок для дорослих також багато! Яскравим прикладом можуть бути складні конструктори, головоломки чи звичайні розважальні ігри для великих компаній!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.