На Волині визначили найкращих футболістів

На Волині визначили найкращих футболістів
Суперкубок Волинської область сезону 2012/2013 років здобув «Луцьксантехмонтаж-536».

У поєдинку за трофей лучани здолали чемпіона області - МФК «Ковель-Волинь», - повідомили у прес-службі мерії міста залізничників.

На трибунах ковельського стадіону «Верес» зібралось близько 600 любителів футболу.

Гра розпочалась жваво, без розвідки. Команди почергово володіли ініціативою. Перший гострий момент виник біля воріт ковельчан, але кіпер нашої команди діяв бездоганно, як і в попередній грі проти «Волині».

Слід зазначити, що в центрі захисту ФК «Ковель-Волинь» вперше виступав Іван Портянко, який в цілому впорався зі своїми обов’язками. Перший тайм пройшов за рівної гри і закінчився без забитих м’ячів.

В другому таймі ініціативою володіли чемпіони області, які створили біля воріт суперників кілька гострих моментів. Гості під кінець гри виглядали втомленими і здавалось не витримають досить високого темпу, але бездоганні дії воротаря не дозволили господарям святкувати перемогу. Основний час матчу не виявив переможця.

Пенальті після гри - лотерея. На цей раз поталанило лучанам. Всі п’ять ударів з 11-ти метрової позначки виявились точними. В нашій команді голи провели: Мороз Петро, Кашуба Віталій та Данилюк Іван. Удар від Ліщука Олександра парирував воротар лучан.

Тож, Суперкубок сезону 2013-2014 років від федерації футболу Волині було вручено гравцям команди «Луцьксантехмонтаж-536».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже дивний огляд матчу!Ковель за весь матч не наніс ні одного удару по воротах Святослава Голюка.
Відповісти
У таких чемпіонатах мають грати не доросліше 21 року.
Відповісти
А Голюк вже закодований, в шайбі не видно :)
Відповісти