На Ратнівщині завершують будівництво дитячого садочка

На Ратнівщині завершують будівництво дитячого садочка
Нині у дитячому навчальному приміщенні фактично майже усе готово. Однак, оглянувши об’єкт, заступниця голови ОДА Людмила Тимощук виявила деякі недоліки в роботі будівельників, ліквідувати які попросила не пізніше, ніж за 10 днів.

Про це повідомляє Волинська ОДА.



«Причини цих незначних проблем невдовзі з’ясують і усунуть, – зазначила Людмила Тимощук. – Так, як садочок збудований для того, щоб його відвідували дітки, ми не можемо допустити, щоб він пустував. Сподіваємося, що найближчим часом дитячий садочок відкриє свої двері для вихованців».

Слід зазначити, що розрахований дитячий садочок на 95 місць та 12 людей персоналу. Тож, без сумніву, його відкриття чекають як діти та їх батьки, так і трудовий колектив.

Загалом реалізація проєкту «Реконструкція навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Жиричі розпочалась у 2019-му році із влаштування фундаменту на окремий двоповерховий корпус для дитячого садочку.



Та фактично основне будівництво тривало упродовж 2020-го року, на яке із державного бюджету за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямували понад 17 млн грн. Загалом вартість будівництва становить майже 19 млн грн. Долучився співфінансуванням й районний бюджет, з якого зведення виділили 1,7 млн грн.

Наразі, за словами представника підрядника, тривають ще дрібні завершальні роботи, зокрема благоустрій прилеглої території. Тож незабаром дитячий заклад відкриє двері для малечі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швець і тут зробив як усюди, як не будь і роздерибанив пів бюджету
Відповісти