Мер Нововолинська: я не вважаю себе політиком, я – господарник

Мер Нововолинська: я не вважаю себе політиком, я – господарник
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков каже, що став мером міста шахтарів не через бажання комусь щось довести. Також він не вважає себе політиком.

"Скоріш за все я – господарник", - розповів посадовець Слову Волині.

Розповідаючи про те, як ставі мером міста він пригадав, що у віці 32 років з посади головного інженера будівельної фірми став заступником міського голови.

"А у 33 роки – став першим заступником. На цій посаді побував під 5 головами. Завжди займався господарськими питаннями, бо на той час перший заступник керував виключно комунальним господарством і будівництвом. У 1996 році Нововолинськ переживав нелегкі часи: закривалися шахти, заводи, не виплачувалися зарплати і пенсії. Тодішній міський голова достроково склав свої повноваження та перейшов працювати у Луцьк. А я залишився в одній особі, як перший заступник, секретар ради та виконуючий обов’язки міського голови", - каже Сапожніков.

"Ось так я почав служити громаді. Через півтора року на посаді "в.о." я переконався, що щось в мене виходить. Окрім цього, відчув підтримку людей. Була і підтримка з боку облдержадміністрації. На міські вибори я йшов самовисуванцем. А у 1998 році офіційно став обіймати посаду міського голови Нововолинська", - продовжив він.

Окрім цього, градоначальник розповів, що після кожним місцевих виборів намагається знайти спільну мову з політиками.

"Після виборів зустрічаюся з представниками усіх фракцій, налагоджую контакт. Щоразу повторюю: ми усі обіцяли виборцям краще життя, тому давайте ставити людські інтереси вище власних. Скажу відверто, що не завжди такий контакт виходить. Бо є депутати, які ставлять власні інтереси вище за людські. А зараз з’явилася така категорія, яким все рівно у якій партії бути, тільки б стати депутатом. Вони мають гроші, а влади прагнуть тільки для примноження свого капіталу та вирішення своїх меркантильних інтересів", - зауважив Сапожніков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Місто-привид Прип'ять. ФОТО
28 серпень, 2013, 10:47
Мер Нововолинська: я не вважаю себе політиком, я – господарник
28 серпень, 2013, 10:11