На Волині найближчим часом можуть посилити карантин

На Волині найближчим часом можуть посилити карантин
Голова комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що у трьох регіонах невдовзі можуть посилити карантинні заходи. Йдеться про Волинську, Рівненську та Львівську області.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, у цих регіонах протягом останнього часу фіксують зростання захворюваності на коронавірус та рівень госпіталізації пацієнтів.

«У регіонах України, які межують з Польщею, зростає кількість хворих на «ковід» та рівень госпіталізації. Є вірогідність, що за тиждень-два у Волинській, Львівській, Рівненській областях посилять карантинні обмеження», - написав Радуцький.

Також, він додав, зі свого боку Україна активізує боротьбу з фальсифікованими довідками про вакцинацію. За останній час правоохоронці відкрили 80 кримінальних проваджень проти зловмисників, які підробляли сертифікати вакцинації та ПЛР-тести. Здебільшого фальсифікують паперові документи, підробити сертифікат у «Дії» практично неможливо.

Зазначимо, ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» повідомляє, що протягом попередньої доби в області зареєстрували 276 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У порівнянні з вчорашнім днем, кількість нових хворих зросла на 62 випадки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.