У «Слузі народу» повідомили, коли планують повернути Крим і Донбас

У «Слузі народу» повідомили, коли планують повернути Крим і Донбас
У Трускавці, де проходить засідання партії Слуга народу, депутатам презентували цілі на 2030 рік. Зокрема, йшлося про те, що до 2030 року Україна повинна повернути свої території.

Про це повідомила заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла в Facebook, - пише НВ.

Вона опублікувала фотографію слайда, на якому зображена дівчинка з прапором України, а також напис: «Яка наша загальна мета? У 2030 році Україна відновила свої суверенні кордони і стала розвиненою економікою».

На іншому слайді вказані стратегічні пріоритети Програми трансформації України 2030 які приведуть до відновлення кордонів і досягнення статусу розвинутої економіки.

20 жовтня 2020 року президент Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді зі щорічним посланням заявив, що Україні потрібна стратегія розвитку країни до 2030 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим, Донбас
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рецепт грибочків працює!
Відповісти
Так дайте їм вже хтось "селедки"цим довбням...безкутова-це ганьба парламентаризму і України.Хоча за неї ж голосували такі ж самі.
Відповісти