Як у Ковелі готуються до навчального року. ФОТО

Як у Ковелі готуються до навчального року. ФОТО
Ковельські чиновники запевняють, що створюють всі умови для всебічного розвитку школярів.

Про це йшлося під час прес-туру, присвяченому підготовці волинських шкіл до нового навчального року та інклюзивній освіті, – пише Волинська правда.

Директор школи Тетяна Донюш розповіла, що у школі створено умови для повноцінного фізичного розвитку учнів за сприяння благодійного Фонду «Патріот Волині». За кошти організації облаштували сучасне спортивне містечко (футбольне поле із штучним покриттям), баскетбольний майданчик, тренажери тощо). Як результат, футбольні команди школи стали переможцями усіх міських змагань.

Допомагала здійсненню дитячих мрій місцева влада. Так, за кошти міського бюджету розвитку було осушено місце під стадіоном, яке весь час заболочене. Тетяна Донюш зауважила, що насос працює добре, а дренаж показав себе під час дощового періоду на «4 з плюсом».


«Звісно, не так як на аресі стадіону «Донбас», але вода теж швидко зникає», – сказала педагог. Розміри стадіону 60 на 60 метрів і на ньому висипали 12 тонн кварцового піску, який іноді підсипають.

Директор навчального закладу зауважила, що доступ до спортивного майданчика – фактично цілодобовий, є сторожі, тож проблем ще не було. Тут займаються жителі районі із 6 ранку і до пізньої ночі. Батьки дітей навіть створили громадську організацію «Ковель», аби потурбуватися про здорове майбутнє своїх дітей. Також у школі створені 2 футбольні команди 6-7 класів та одні дівоча команда. Діти займаються по графіку.

Керівник школи хоче, аби у місті було побільше спортивних майданчиків та стадіонів, де діти та дорослі могли б покращувати своє здоров`я.

«Важливо, коли є підтримка», – додала вона, говорячи про співпрацю влади та бізнесу.

Начальник управління освіти Ковельської міської ради Віктор Бичковський зауважив, що в місті за кошти держави було споруджено ще 2 схожих спортивних майданчика, щоправда, меншого розміру, а ще один, аналогічний, планується відкрити на базі ще школи №7.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Ковелі готуються до навчального року. ФОТО
28 серпень, 2013, 11:38
Місто-привид Прип'ять. ФОТО
28 серпень, 2013, 10:47