Як зберегти «хімію» в стосунках*

Як зберегти «хімію» в стосунках*
Якщо ви зауважуєте, що у стосунках згасає пристрасть, не варто засмучуватися і опускати руки. Це природний і нормальний процес, через який проходить практично кожна пара на певному етапі. На зміну «метеликам в животі» приходить приємне тепло і стабільність, проте існує кілька способів підтримувати вогонь в інтимному житті.

Кожна пара по-своєму переживає кризу в стосунках, але ось кілька очевидних ознак:

- відсутність прихильності один до одного;
- ви або ваш партнер уникаєте близькості;
- зник емоційний зв'язок;
- ви або ваш партнер не хочете ділитися чимось особистим;
- ви проводите все більше часу окремо;
- побутові проблеми взяли верх і з'явилася дратівливість.

Перш ніж звертатися за допомогою до фахівця, спробуйте один або кілька способів, описаних нижче:

1. Займайтеся спортом разом. Сексологи стверджують, що кардіотренування насичують кров киснем і вивільняють ендорфіни, так звані «гормони щастя». Це призводить до хорошого настрою і підвищує впевненість у собі.

2. Змінюйте сценарій. Багато пар скаржаться на те, що з часом інтимне життя перетворюється на буденність. Деяких людей це цілком влаштовує, але якщо ви не належите до цієї групи, вмикайте уяву. Запросіть свою половинку на романтичне побачення, сходіть разом на SPA-процедури тощо.

3. Говоріть про «це». Комунікація - важлива складова здорових і міцних стосунків, тому сексологи радять обговорювати не тільки проблеми, а й сексуальні бажання. Варто тільки почати, і ви здивуєтеся, як стрімко зростає збудження і готовність до експериментів у ліжку. До того ж, у сучасних магазинах для дорослих ви знайдете багато усього для натхнення (https://lovespace.ua).

4. Будьте тактильними. Усім знайоме відчуття, коли не можеш відірватися від коханої людини на початку стосунків. Найпоширеніша помилка полягає у тому, що пари перестають приділяти увагу таким приємним дрібницям, як поцілунок у щоку перед відходом на роботу або перегляд кіно, тримаючись за руки під теплим пледом. Дотики - найпростіший спосіб проявити турботу і нагадати партнеру про ніжні почуття.

5. Поруч зі звичними залицянням з квітами і цукерками прийшли існують і сучасні способи показати симпатію - фотографії та повідомлення інтимного характеру. Не соромтеся таких речей, якщо впевнені у тому, що поруч людина, якій ви можете максимально довіритися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як зберегти «хімію» в стосунках*
05 жовтень, 2021, 23:44