У Ковелі модернізують будинки. ВІДЕО

У Ковелі модернізують будинки. ВІДЕО
Із січня цього року у Ковелі діє Рада голів ОСББ. Туди увійшло 14 з 58, що є в місті, найактивніших управлінців будинків. Щомісяця вони зустрічаються з місцевими урядниками, аби вирішувати проблемні питання. Кажуть, результати уже є.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

“Такий орган є більш дієвим, тому що є краща комунікація з місцевою владою. От, наприклад, по тому будинку 11, де зараз роблять реконструкцію дороги, ми звернулися за допомогою в міську раду – організувати і обладнати нам зупинку для транспорту. Бо раніше тут не було парковки”, – розповідає очільниця 9 ОСББ Ковеля Наталія Бабенко.

Тому мешканці вулиці Заводської ставили автівки на зелену зону. Натомість поблизу є кілька вільних ділянок, де можна облаштувати парковку. І міська влада таки зголосилася допомогти. Позитивом від співпраці діляться й інші управлінці будинків.

Також на часі для тутешніх будинків, кажуть, – заходи з енергоефективності. Одному із ОСББ, що на вулиці Міцкевича, 3, пощастило взяти участь у державній програмі “Енергодім” і тепер мешканці мають нагоду провести комплексну термомодернізацію будинку за пакетом “Б”. В рамках першого етапу тут мають встановити індивідуальні теплові пункти, балансування, а також утеплити мережі.

Вже на наступних зустрічах голови ОСББ та місцева влада візьмуться складати список першочергових проблем, які будуть вирішувати наступного року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.