Підгузки Huggies: власна маркетингова стратегія та причини її успішності*

Підгузки Huggies: власна маркетингова стратегія та причини її успішності*
У 1968 році американська компанія Kimberly-Clark розпочала випуск одноразових підгузків під брендом Kimbies. Продукція непогано продавалася, але перших позицій у своєму сегменті на світового ринку не займала. Менеджмент компанії ризикнув і в 1978 році представив нову марку Huggies. Саме продукція цього бренду сьогодні займає понад 20% ринку й кожна третя продана пачка одноразових підгузків входить в його каталог. Виробник запропонував цілий ряд корисних нововведень:

• багаторазові застібки-липучки забезпечують комфортну, надійну фіксацію;
• використовувані матеріали гарантують хороший повітрообмін, швидко вбирають вологу та утримують її всередині;
• підгузки-трусики для привчання до горщика та плавання у басейні й природних водоймах;
• особливі пропозиції для недоношених немовлят;
• розподіл продукції за гендерною ознакою.

Чіткий план дій


• Створення емоційного зв'язку. Підгузки – це особливий товар. Його споживачами є малюки, які нічого не знають про запропоновану продукцію та не беруть участі в її підборі. Тому важливо налагодити зв'язок з батьками, привернути їхню увагу. І це було зроблено дуже професійно та делікатно – за допомогою чуттєвих, емоційних рекламних роликів.

• Широке розповсюдження. Компанія володіє величезною, добре організованою дистриб'юторською мережею, що охоплює практично всі країни світу.

• Дослідження та розробки. Кожна нова пропозиція проходить тестування у власних центрах, а також у незалежних спеціалізованих лабораторіях. Основним завданням є високий рівень поглинання, виключення появи алергічних реакцій і захист шкіри від подразнень при контакті з використовуваними матеріалами.

• Перші позиції у рейтингах. З самого початку Хаггіс – це бренд-лідер, який у конкурентній боротьбі повинен постійно випереджати своїх суперників. Досягається це не тільки випуском високоякісної продукції, а й активною рекламою з максимально можливим використанням отриманого ефірного часу. А також постійною, наполегливою роботою у соціальних мережах і благодійною діяльністю. Особливе значення має регулярне оновлення каталогу, випуск нових серій з поліпшеними можливостями.

Актуальні лінійки


• Classic. У процесі виготовлення застосовується особлива технологія захисту, яка дозволяє підгузкам вбирати вологу протягом 12 годин. Відзначимо високий рівень повітрообміну, відсутність бічних протікань, перетворення поглинутої рідини у гель.

• Ultra Comfort. Інноваційна лінійка, в яку входять спеціально розроблені для хлопчиків або дівчаток моделі. Купити підгузки з серії Ultra Comfort https://panama.ua/brand/23728-31873/ можна в магазині Панама. На цьому сайті широко представлені й інші пропозиції Huggies. Моделі цієї лінійки мають анатомічну форму та розроблені на підставі фізіологічних особливостей дітей різної статі. Хлопчики пісяють переважно вперед, а у дівчаток сеча розташовується по центру, ближче до сідниць. Структура спеціального всмоктувального шару Dry Touch розроблена з урахуванням гендерної фізіології. Вироби мають м'яку, еластичну гумку та шовковисту поверхню, яка при контакті зі шкірою викликає приємні тактильні відчуття. Особливе розташування каналів для вбирання зводить до мінімуму набухання та провисання при повному заповненні.

• Elite Soft. Внутрішня поверхня з м'якими подушечками й новий захисний шар запобігають появі подразнень. Вироби для немовлят мають виріз для пупка. Захист від протікань забезпечують еластичні манжети навколо ніжок і спеціальна кишенька. Індикатор вологи зміною кольору сигналізує батькам про необхідність заміни аксесуара.

• Elite Soft Platinum. Виготовлені з використанням натуральних матеріалів. Всі моделі ультратонкі та відрізняються підвищеною м'якістю, легко знімаються й надягаються, делікатно контактують зі шкірою, надійно утримують неприємний запах всередині.

Отже, кожна серія має свої конструктивні особливості (висока еластичність, класична форма, гендерна приналежність, підвищена м'якість). На думку батьків, всі пропозиції надійно захищають від протікань у денний і нічний час, добре сприймаються шкірою та забезпечують необхідний доступ повітря до покривів. Фахівці бренду з ентузіазмом розробляють нові моделі й роблять це досить успішно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підгузки Huggies: власна маркетингова стратегія та причини її успішності*
06 жовтень, 2021, 17:32