Доручення Президента – вигадка Клімчука, – ректор ЛНТУ

Доручення Президента – вигадка Клімчука, – ректор ЛНТУ
Ректор Луцького національного технічного університету Віктор Божидарнік стверджує, що ніякого доручення Президента, у якому йдеться про облаштування в Будинку офіцерів залів філармонії, не існує.

Про це пише Волинь-нова за 16 лютого.

«Хто бачив це доручення? Я їздив у Київ, ніякого доручення там немає. Скидається на те, що все це вигадав наш губернатор», – сказав Божидарнік.

Він розповів, що з цього приводу у навчальний заклад приїжджала «перевірка від Служби Президента, але не дала ніякого роз'яснення».

«Куратор Президента по Волинській області Віктор Ткаченко був у мене особисто. Я йому показав всі документи. Щойно я повернувся з Києва, де зустрічався з Адамом Мартинюком, просив, щоб він довів цю ситуацію до відома Віктора Януковича. Наразі ми чекаємо роз'яснення від Президента. Я підкреслюю, що університет має повністю всі документи на це приміщення», – додав ректор.

Нагадаємо, восени 2011 року приміщення колишнього Будинку офіцерів із власності Міністерства оборони України передали Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України.

Міносвіти своєю чергою передало це приміщення Луцькому національному технічному університету.

В ЛНТУ вже навіть розпочали реконструкцію будівлі, у якій збираються навчати дизайнерів й будівельників.

Втім 25 січня Президент підписав доручення прем’єр-міністру Миколі Азарову, у якому йдеться про можливе облаштування у Будинку офіцерів залів філармонії.

У тому, що в Будинку офіцерів має бути філармонія, говорив і голова ОДА Борис Клімчук. При цьому він обіцяв виділити Віктору Божидарніку місце в лоджії нового залу в першому ряду довічно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Божидарник! Як ви сміли піти проти САМОГО? Ви знаєте, ЩО вам за це буде! Клімчук же в області і суддя, і прокурор, і обвинувач, і вершитель всіх доль!? До нього незабаром будуть звертатись, як звернувся до Сталіна в 1951 році один академік: "Товаріщ Сталін, ви велікій учоний!". Пошкодуєте!
Відповісти
Ну теперь войнушка начнется! :)
Відповісти
А - мало "нахапав"? Ще "Будинок офіцерів" захотів, да ще й для такого "крутого" факультету як дизайн?! :) А не жирно? Будуйте пане декан будівлю за гроші сплат студентів, а не тирьте по кішеням!!!
Відповісти
Вважайте, що Божидарник, як ректор, в минулому часі. Тим паче, що вичерпався ценз - 66 рочків. А в Клімчука терміну на память про зло не існує. Категорія безстрокова. Веселусі він все згадав через 9 років. Шануймося, бо ми того варті!
Відповісти
А майбутні дизайнери здогадуються, що ЛНТУ почав не просто ремонтувати, а нищити памятку архітектури? Поки лише вставлені пластикові вікна, а це вже порущення закону (значить, злочин). Дизайнери зможуть морально вчитися у сплюндрованій памятці?
Відповісти
Клімчук добре знає, що робиться в ЛНТУ. Так що, краще не лізьте п. Божидарнику бо буде скандал. Давно пора вас трохи потрусити, тільки ніхто не хоче.
Відповісти
Того директора є за шо потрусить...Такий портрет...
Відповісти
Божидарник не святий но такого самонадіяного ідіота як клімчук не найти. Вмажте йому пане Божидарнику поміж очі в його нахальну жидівську пику.
Відповісти
Клімкуч схаває Божидарника за один прийом і поставить ректором полішука типу куца чи жураківського. Ця схватка безслідно не пройде. Схавати йому, що два пальці запісяти. В голови для цього є більше прийомів, ніж в остапа бендера.
Відповісти
Клімчук все правильно робить і Зоряна Божидара не стане ректором, якщо Цар Борис того не захоче. Так що тут сили не рівні. Клімчук молодець, хоч і собі бере, але і за людей трохи думає.
Відповісти
Останні новини
Доручення Президента – вигадка Клімчука, – ректор ЛНТУ
16 лютий, 2012, 13:51