У Луцьку просять відновити маршрут №23

У Луцьку просять відновити маршрут №23
У Луцьку просять забезпечити транспортне сполучення між вулицею Карпенка-Карого і вулицею Задворецька, відновивши маршрут №23.

Про це йдеться у петиції до місцевої влади Віти Романюк.

На думку авторки петиції, маршрут варто відновити у зв'язку з початком навчального року, що зумовлює різке збільшення пасажиропотоку, похолоданням, а також задля забезпечення перевезення мешканців 55-го мікрорайону.

"Жителі вул. Задворецька та Карпенка Карого не мають можливості доїзду до шкіл, садочків, місця роботи, центральних вулиць міста", - йдеться в документі.

Пропонують таку схему руху: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів (Шота Руставелі) із кінцевою зупинкою у селі Рованці.

У зворотному напрямку за схемою: село Рованці (Шота Руставелі), Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.