Платіжні послуги на сайті City24: як користуватися і в чому переваги*

Платіжні послуги на сайті City24: як користуватися і в чому переваги*
21 століття – це час нових можливостей, які змінюються настільки швидко, що ми навіть оком не встигаємо мигнути, а те, що було актуальним вчора, виявляється застарілим сьогодні. Втім, доступ до технологій тепер є не лише в сучасної молоді, а й в людей старшого покоління. Дійсно, зараз можна замовити доставку їжі додому, придбати бажану річ чи квиток у будь-яку точку світу, навіть не виходячи з дому. І хоч дехто схильний до консервативного способу життя, наприклад, оплачувати комунальні послуги в касі найближчого банку, все ж практичніше йти в ногу з часом і не витрачати даремно власні ресурси.

Все необхідне шукайте на сайті City24

Світовий досвід та загальна практика доводять, що запит народжує пропозицію. І для зручності створили багато платіжних онлайн-сервісів. З усіма послугами ви можете ознайомитися безпосередньо на сайті одного з найкращих на нашу думку сервісів - City24.

Найпопулярнішою серед користувачів є можливість оплатити квартплату, інтернет та телебачення, поповнити рахунок мобільного телефону, погасити штрафи за порушення правил дорожнього руху та кредитів, а також оплатити податки, страховий поліс, покупки в інтернеті тощо. Активними є і грошові перекази на рахунки інших осіб в межах України. Таким чином, у вашому смартфоні з’явиться доступ до вирішення всіх побутових, особистих та робочих питань.

Оскільки найбільшим пріоритетом сервісу є безпека, всі дані клієнтів зашифровані криптографічно. Відтак, витік даних унеможливлюється, а переказані кошти опиняться в правильному місці. Погодьтеся, що це дуже важливий фактор – навіть якщо мова йде про мізерну суму, нікому б не захотілося, щоб гроші десь загубилися. До речі, всі квитанції про зняття грошей одразу приходять на пошту та автоматично залишаються в особистому кабінеті. За вашим бажанням, їх можна роздрукувати, або просто відстежувати все в з екрану смартфона.

Як скористатися сервісом

Завітавши на сайт, ви самостійно і без поспіху ознайомитесь з його функціоналом. Впевніться, наскільки продуманий та структурований інтерфейс, адже тут нічого не відволікає від першочергової мети. Навіть не впевнений користувач швидко може розібратися, куди натиснути. 

Щоб мати доступ до розширеного функціоналу, потрібно зареєструватися. Натиснувши на відповідну кнопку, перед вами з’явиться невелика анкета з питанням про прізвище, ім’я та робочий номер мобільного. Саме туди й прийде смс-код з підтвердженням про успішну авторизацію. Ця процедура займає лічені хвилини. Спробуйте самі спростити своє життя і зверніть увагу на те, скільки часу та ресурсів це заощаджує.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.