Пластичний хірург розповів, хто у Луцьку обирає пластичні операції

Пластичний хірург розповів, хто у Луцьку обирає пластичні операції
Вартість пластичних операцій в медичному центрі "Боголюби" є середньостатистичною по Україні. Якщо підрахувати суму за кілька років на те, скільки витрачають жінки на манікюр, перукаря і догляд за собою, то вартість пластичної операції не така вже й висока, враховуючи той факт, що зазвичай пластична операція виконується раз у житті і має довготривалий омолоджувальний ефект.

Про це в інтерв'ю журналістам ІА "Конкурент" розповів лікар-хірург вищої категорії, пластичний хірург медичного центру "Боголюби" Олександр Матвіюк.

"Сфера моїх послуг в пластичної хірургії – це корекція розміру і форми молочних залоз, корекція птозу, опущення молочних залоз, редукційна мамопластика – зменшення грудей, брахіопластика – зменшення провисання тканин внутрішньої частини плеча, глютеопластика – корекція форми і розміру сідниць, абдомінопластика – корекція жирових відкладень і м'язів живота, блефаропластика – корекція форми вік, розрізу очей, отопластика – корекція форми і розміру вушних раковин", – наголосив лікар.

Зазначає, що естетичні маніпуляції коригують не лише зовнішність, а й мають неабиякий корекційний вплив на психоемоційний стан людини.

"Дев'яносто відсотків моїх пацієнтів – це сімейні люди, які в силу фізіологічних змін зважуються на пластичну операцію для того, щоб насамперед подобатись собі і своєму партнеру. Це здорові щасливі жінки, які вже мають дітей і бажають повернути пружність та гарну форму певних частин тіла. Це талановиті дівчата, які мають мету і сміливість виглядати розкішно. Це реалізовані чоловіки, які теж хочуть відтягнути процес старіння та виглядати приємно. Всі вони самодостатні люди, які нікому нічого не доводять. І залежності тут не місце", – розповідає Олександр Матвіюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не гріх кроїти себе. Треба тим кому потрібно по здоровю
Відповісти
Спеціальності-пластичний хірург в Україні не існує,не дуріть людей.
Відповісти
Надто багато пафосу у словах мясника матвіюка
Відповісти