Як відремонтували ковельську гімназію. ФОТО

Як відремонтували ковельську гімназію. ФОТО
Перед початком навчального року директор Ковельської міської гімназії Олена Вальчук похвалилася, в якому гарному приміщені будуть вчитися учні.

Екскурсію класами вона провела у межах прес-туру 27 серпня, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Директор звернула увагу присутніх на те, як було відремонтоване приміщення школи. Також вона додала, що у холі ще має стояти шкіряний диван із журнальним столиком, де будуть лежати різні інформаційні буклети як про школу, так і про вищі навчальні заклади.

«Ми хочемо зробити так, щоб прийшли учні і їм було соромно смітити тут, погано вчитися», ‒ пояснила директор.

Щодо коштів, за які це все робиться, вона сказала: «Це – плідна співпраця батьківського комітету… Гроші – це справа батьків. Якщо є можливість – вони допомагають». Зазначимо, що місяць навчання чад для їхніх батьків обходиться сорок гривень.

Разом із тим Олена Вальчук зазначила, що допомагають гімназії і її випускники. Наприклад, один колишній учень вирішив віддячити своїй школі мультимедійною дошкою. «І він був зовсім не відмінник», ‒ пригадувала жінка.

Роботу Олени Вальчук, яка обіймає посаду директора три роки, в обласному управлінні освіти і науки оцінюють позитивно. «Гімназія переродилася», ‒ підсумувала побачене головний спеціаліст управління Тетяна Соломіна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клас!!!!!! Я б і не проти жити в такому палаці.
Відповісти
А кольори ж які!!!! Цікаво, скільки дизайнерів обдумували колористику школи? Напевно, вони мають неабиякий смак, бо підійши до завдання дуже фахово.
Відповісти
актовий зал - бубочка!
Відповісти
Останні новини
Як відремонтували ковельську гімназію. ФОТО
28 серпень, 2013, 17:40