Мережа супермаркетів «Салют» трансформує сьогодення: запуск кафе всередині маркету*

Мережа супермаркетів «Салют» трансформує сьогодення: запуск кафе всередині маркету*
Придбати якісні продукти на будь-який смак за доступними цінами, смачно пообідати або просто попити кави в одній локації – це вже не просто зручність. Це стає індикатором рівня рітейлу.

Необхідність трансформації класичних підходів обслуговування в рітейлі постає сьогоденням, яке не дає часу на вагання. Тому українські мережі намагаються стати ближчими, зручнішими та швидшими в своїх пропозиціях покупцям.

Запуск кафе повного циклу всередині супермаркетів – стійкий світовий тренд, який на теперішній час набирає обертів й в Україні. Волинська мережа «Салют» розпочала його ще пів року тому, коли відкрила оновлений супермаркет «Салют» у Луцьку, на проспекті Президента Грушевського, 20.

Відвідувачі цього маркету мають змогу в одній локації придбати класичний асортимент товарів, а також смачно поїсти, обираючи між фаст-фудом, піцою чи повноцінними гарячими стравами (є навіть курячий бульйон). Тут можна просто відпочити за чашечкою кави або посмакувати неймовірними тістечками із подружкою, поки малеча бавиться облаштованим бізібордом. А можна посидіти в неті, бо є безкоштовний Wi-Fi, поки випікається піца на замовлення.

Зважаючи на те, що мережа «Салют» має дуже широку пропозицію готових страв, фаст-фуду та напівфабрикатів власного виробництва, відкриття кафе стало органічним продовженням трансформаційних змін усієї мережі.



У меню кафе є піца, сендвічі, паніні, салати, котлети, відбивні, ковбаси, різні види картоплі, квашенина, випічка, торти, тістечка, рулети тощо. У зоні самообслуговування відвідувачів кафе є мікрохвильова піч, в якій можна підігріти щойно придбані готові страви чи фаст-фуд. Також можна скористатися кавовим апаратом, обравши каву за смаком. Важливо, що у меню є й страви для вегетаріанців та дітей.



В асортименті представлені також десерти для справжніх гурманів солодощів. До прикладу, меренговий рулет «Анна Павлова», тістечка «Снікерс» та «Червоне серце» не залишать байдужим жодного поціновувача.





У мережі супермаркетів «Салют» постійно тривають різноманітні акції, це вимога сучасного рітейлу. Такі акції постають ще цікавішими для власників бонусних карток мережі «Отримай більше». Тому що окрім акційних цін на товарні пропозиції вони отримують кешбек від покупок на власний бонусний рахунок.

Відповідно до сучасного темпу життя набули активного попиту акції на фаст-фуд та страви з собою. Зараз, наприклад, в цьому ж маркеті на проспекті Президента Грушевського, 20, триває акція: замовляєш дві однакові піци – отримуєш в подарунок дві пляшечки пепсі. Також є акція «разом дешевше»: купуєш сендвіч з шинкою або з куркою і пепсі – отримуєш знижку. Крім того, у п’ятницю, суботу та неділю є різні акційні пропозиції.

«Салют» знаний серед покупців надзвичайно широким асортиментом, завжди свіжими та якісними продуктами, доступними цінами. Уся команда «Салют» щодня працює над тим, аби кожен покупець був задоволений та міг швидко знайти усе, що треба.



До слова, у 2022 році мережі супермаркетів «Салют» виповниться 20 років. За цей час волинська мережа супермаркетів «Салют» встигла завоювати довіру вибагливих покупців та зарекомендувати себе як сучасна мережа супермаркетів. Загалом на Волині працює 7 магазинів «Салют»: чотири – у Луцьку, два – у Ковелі та один у Володимирі-Волинському.




У адміністрації «Салюту» розповіли, що максимально віддаються роботі задля покупців. В умовах надзвичайно швидких змін та турбулентності намагаються зрости до найякіснішого локального оператора рітейлу. Роблять усе, аби залишатися кращими для своїх клієнтів.





Усіх відвідувачів чекають у закладах мережі супермаркетів «Салют»:

місто Луцьк:

проспект Президента Грушевського, 20
проспект Соборності, 22
вулиця Конякіна, 14
бульвар Дружби Народів, 3

місто Ковель:

бульвар Лесі Українки, 29
вулиця Незалежності, 56

місто Володимир-Волинський:

вулиця Данила Галицького, 12

Сайт: https://www.shop-salut.com.ua/

Інстаграм: salut_lutsk

Фейсбук: https://www.facebook.com/salut.lutsk

























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мережа супермаркетів «Салют» трансформує сьогодення: запуск кафе всередині маркету*
13 жовтень, 2021, 15:55
У Ковелі зріжуть 136 дерев
13 жовтень, 2021, 15:50