Юніори «Волині» обіграли «Карпати»

Юніори «Волині» обіграли «Карпати»
Юніорська команда луцької «Волині» перемогла одноліток зі львівських «Карпат».

Команди зіграли у відкритий та динамічний футбол, - повідомили у клубній прес-службі.

Лучани активніше почали матч, створивши вже у стартові 20 хвилин три чудові моменти. Особливо близьким до голу був Булига.

Трохи згодом львів`яни вирівняли гру, завдавши кілька небезпечних ударів із середньої та дальньої дистанції. Утім, з відповіддю господарі не забарилися. Дудік отримав розрізний пас від Коломійця й невдало пробив із кута воротарського. Згодом сам Сергій мав шанс після подачі кутового. Але замість акцентованого удару в хавбека вийшов напівпростріл.

За такої переваги «Волині» дещо випадковим виглядав гол «Карпат». Воробей припустився дитячої помилки на виході й Лобай відкрив рахунок ударом головою – 0:1.

Другий тайм розпочався із атаки правим флангом. Байбула увірвався в штрафну й прострілив, але на хороший пас зовсім трохи не встиг Дудік. Надалі на полі почалася непоступлива боротьба без центру поля.

Команди відповідали моментом на момент. Тренери кинули в бій запасних гравців й у цьому компоненті вдаліше зіграли перестановки від Ярослава Комзюка.

Спочатку правим флангом промчав Роман Воробей, який прострілив у центр воротарського й той самий Лобай забив ще й у свої ворота – 1:1.

Гра на нервах прихильників «Волині» тривала до останніх хвилин, під час яких наполегливість господарів була винагороджена голом. Дудік змістився із правого флангу, прорвався у штрафну й м’яч після його удару влучив у стійку… Утім першим на м’ячі був Бабій й Мар`ян розстріляв ворота львів’ян – 2:1.

Перемога дозволила «Волині» обійти «Карпати» у турнірній таблиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юніори «Волині» обіграли «Карпати»
29 серпень, 2013, 08:09