У Луцьку просять заборонити дитячий електротранспорт у парку та центрі міста

У Луцьку просять заборонити дитячий електротранспорт у парку та центрі міста
Лучанин просить заборонити використання для розваг електротранспорту на території міського парку і пішохідних зонах міста.

Відповідну петицію зареєстрував Павло Плюта.

Автор розповідає, що однією із розваг для дітей у Луцьку є використання для катання іграшкових електричних автомобілів. Такі атракції можна побачити на Театральному майдані або на центральному вході у парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

"Останнім часом тут з'явились не просто дитячі машинки, а майже повноцінні мінікари для перегонів. Діти та підлітки на таких "іграшках" заважають прогулянкам і створюють справжню загрозу здоров'ю та життю лучан", - пише чоловік.

Він вимагає заборонити використовувати такі самохідні швидкохідні засоби пересування як розваги для дітей на території міського парку і пішохідних зонах міста.

Станом на 11 жовтня петицію підписало 3 з 300 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зануда,наїдуть на тебе ті діти, що аж в реанімацію попадеш ))))Алкашня його в парку не напрягає.Просто є такі люди по життю ,,ШКВАРКИ,, їм навіть сонце засильно світить.
Відповісти
Теsla теж треба заборонити
Відповісти
Нехай заборонять електросамокати, а не машинки їм мішають!
Відповісти
Згідна на 100% з тим ,що потрібно підшукати інше місце для них
Бо це справді заважає проходити перехожим , та і батькам часто просто складно відмовити дітям і просто" змушені " витрачати на них кошти,бо дитина не розуміє чому ні і за паро хв вже сидить в машині , а в іншому місці можна було б ходити тоді коли є така можливість і потреба покататись на машинці
Відповісти