У луцькому дворі розтрощили автомобіль. ФОТО

У луцькому дворі розтрощили автомобіль. ФОТО
Лучанин розтрощив автомобіль, який стояв біля під'їзду його будинку.

Інцидент трапився 28 серпня, - повідомляє ТРК «Аверс».

Пригода трапилася по проспекту Соборності, 14. Як з’ясувалося, мешканцю будинку, біля якого стояв новенький «Ланос», не сподобався автомобіль, тому він узяв вдома молоток, вийшов на вулицю і почав його трощити.

До слова, чоловік був у нетверезому стані і поводив себе неадекватно. Коли на місце події прибули правоохоронці, він їм розповів, що побив транспортний засіб, бо той йому заважав.

В автівки розбите заднє та бокове скло, а також тріщини на передньому склі.

Міліціонери забрали хулігана до відділку. Коли чоловіка вели в авто правоохоронців, той навіть дивувався: «Невже справді заберете?».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець алкаш
Відповісти
Якшо розум не дозволяє нормально припаркуватись(не перед входом у підїзд) то май побите скло в авто! Шкода що забрали - людина гарні наміри мала!
Відповісти
У нас заборонене таке паркування. Чому не забрали обох "хуліганів"?
Відповісти
Так тому козлу на "ланосі" і треба! Паркується як козел !
Відповісти
Правильно зробив! Для автомобілів є стоянки,але ж вони платні) Можна ж безкоштовно поставити під підїздом...
Відповісти
Мужик молочяга. Скоро у підїзд будуть заїзжати.
Відповісти
Шурик - ти крутий!!!...так їм всім...!
Відповісти
Чесно, мені теж таке часто хочеться зробити. Живу на першому поверсі і, коли тобі ледь не увікна заїздять автівкою, сигналізація котрої спрацьовує від вітру - не лише машину хочеться розбити, а й іноді проломити голову її власнику. Ясно, що здоровомисляча людина ні того, ні іншого не робитиме, але може даний інцедент стане вогником - не робити з дворів стоянок. І взагалі проходити хоч кілька метрів пішки щодня КОРИСНО для серцево-судинної системи!
Відповісти
Зробив випивши те, що багатьюм хочеться і тверезими.
Але тут вина міської влади, що своєю бездіяльністю просто стравлює людей. Двори під зав’язку захаращені цим гумово-жестяним дрантям викликають все більше роздратування.
Відповісти
"мешканцю будинку, біля якого стояв новенький «Ланос», не сподобався автомобіль, тому він узяв вдома молоток, вийшов на вулицю і почав його трощити." Тут журналісти все перекрутили. Насправді деу ланос непогана машина і вона головному герою подобається. Чоловіка обурило систематичне хамське паркування, біля його під'їзду. І він, на відміну від інших, не став з цим миритись. За це йому повага. Водіям буде урок. Учасники програми "стоп хам" - вчіться ефективно діяти у мешканця Луцька.
Відповісти
я живу по вулиці Кічкарівській.Ширина вулиці метрів п"ять.Так наш сусід паркує там "фуру".Неодноразово був свідком,як діти ,автомобілі через погану видимість мало не потрапляли в ДТП.Викликав ДАІ.Результат-0.Може спалити її к бісу?Прізвище сусіда Рикалюк.
Відповісти
Рикалюка дібіл попередити потрібно про підпал.
Відповісти
Рикалюка дібіла попередити потрібно про підпал. може забере фуру і піде втопиться...
Відповісти