Наш будинок давно аварійний, а жек тільки обіцянками годує, – жителі багатоповерхівки в Луцьку

Наш будинок давно аварійний, а жек тільки обіцянками годує, – жителі багатоповерхівки в Луцьку
Жителі багатоповерхівки на вулиці 8 Березня, 17 кажуть, що через зливу, яка 30 липня три години поливала Луцьк, та постійний рух автомобілів, будівля може зруйнуватися.

«Наш будинок вже давно знаходиться в аварійному стані, але працівники ЖКГ тільки годують обіцянками або просто розводять руками», - цитує мешканку будинку Комунальний патруль.

«Безліч ям роками замазувались бетонним розчином, а стіни пішли просто по швах», - додали інші мешканці.

Через дуже стрімкий потік машин, особливо багатотонних вантажівок, вищезгаданий будинок потерпає найбільше. Жителі бояться, адже ненадійний фундамент змушує усіх бути напоготові кожну хвилину.

Крім того, навпроти під’їзду - величезна яма, яка утворилася внаслідок постійного руху автомобілів.

«Після потопу вона все росте і росте. Ми всіма силами намагаємось її засипати, але асфальт провалюється і зовсім скоро яма досягне величезних розмірів. Нам страшно, адже на подвір’ї граються діти», - розповідає чоловік, який живе у багатоповерхівці.

Директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев у коментарі журналістам розповів, що не знав про проблему та пообіцяв вирішити її найближчим часом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може це Саперів 17??
Відповісти
Що ви розказуєте, там лежить стовп не законо покладений. Ніякі габаритні авто там не їздять. Поселився там депутатішка не дороблений,хай вирішує ці питання.
Відповісти
Звичайно, зараз не їздять. Та після відкриття Нашого Краю постійно їздили. Стіни тріщать, дітям знаходитись на подвір'ї небезпечно. Відремонтуйте дорогу по 8 березня і їздіть без проблем.
Відповісти
Перш за все навчиться писати країнською мовою. По друге ви б дякували, що вам зробив цей депутат. А по третє, якщо ви маєти якісь питання, то залиште ваш номер телефону і з вами обовязково зустрінеться "депутатішка" і ви зможете не анонімним шляхом обурюватись, а висказати всі ваші притензії в очі! З повагою, ваш "депутатішка"!
Відповісти
Останні новини
Наш будинок давно аварійний, а жек тільки обіцянками годує, – жителі багатоповерхівки в Луцьку
29 серпень, 2013, 09:47