Як вибрати крісло для керівника*

Як вибрати крісло для керівника*
У будь-якій компанії кабінет керівника займає особливе місце. Адже його інтер’єр і дизайн говорить про імідж, статус і стабільність підприємства. Офісні меблі забезпечують комфорт, презентабельність, смак керівника, зокрема це стосується його крісла. Воно має бути виготовлене з екологічних і якісних матеріалів, мати ергономічні властивості. Оригінальні моделі виробів для офісу пропонуємо купити в інтернет-магазині меблів Fusion Style.

Різновиди крісел для керівника



Крісла для керівника за декількома критеріями можна класифікувати на такі групи:

- Жіночі та чоловічі. Для жінки-начальника передбачені вишуканіші й елегантніші вироби зі шкіри або тканини різних кольорів і відтінків. Чоловікам же прийнятніше дотримуватися класичних і стриманих варіантів. Тут все залежить від дизайну робочого кабінету і смакових переваг керівника.

- Залежно від каркасу: монолітні – спинка і сидіння з'єднані цілісним каркасом; немонолітні – сидіння зі спинкою сполучене підлокітниками й металевою пластиною.

- Враховуючи стиль і матеріали, можна виділити класичний, сучасний і бюджетний варіант. Класичні моделі крісел – виготовлені зі шкіри з дерев'яними підлокітниками, з урахуванням анатомічних особливостей. Коштувати такі предмети меблів будуть не дешево. Сучасний стиль передбачає комбінування технологій: ортопедична спинка з сітки й м'яке сидіння з інших матеріалів. Бюджетні варіанти зазвичай подібні до дорогих моделей, але виготовлені з дешевших матеріалів гіршої якості.

Особливостями крісла для керівника мають бути оригінальний дизайн, масивність виробу і всілякі функції, які забезпечать зручність і престиж.

Рекомендації при виборі крісла



При виборі крісла звертаємо увагу на його ергономічні функції. Наявність підлокітників значно знижує навантаження з передпліччя під час роботи за комп'ютером. Висока спинка з підголовником і валиком дозволить тримати хребет в зручному положенні. Сидіння закругленої форми спереду і невеликим поглибленням забезпечить нормальний кровообіг в ногах. А підставка для ніг дозволить розслабитися впродовж робочого дня.

Матеріал оббивки буває різноманітний, але для такої категорії крісел краще вибирати міцні натуральні матеріали високої якості.

При виборі кольору цього предмета меблів більшість керівників схиляються до класичних нейтральних варіантів: чорного, бежевого, коричневого, темно-синього. Але ви легко можете експериментувати, головне щоб крісло добре вписувалося в загальний дизайн інтер'єру.

Вбудовані механізми офісних крісел такого класу дозволяють регулювати:

- рівень сидіння (газліфт); 
- висоту і нахил спинки;
- підлокітники;
- глибину сидіння. 

Такі мультимеханізми допомагають анатомічно підлаштуватися під особливості вашого тіла. Дуже зручною є опція гойдання, особливо для людей, які дуже довго працюють за столом.

Хрестовина з пластику витримує великі навантаження, але все-таки метал надійніший, міцніший матеріал і має солідніший вигляд. Коліщатка повинні добре ковзати будь-якими поверхнями, а гумові покриття зможуть захистити паркет від ушкоджень.

Підібравши потрібну модель крісла для керівника, ви забезпечите зручність, комфорт, ефективність роботи й чудовий настрій. 

Висновок



Меблевий інтернет-магазин «Fusion Style» пропонує широкий асортимент офісних меблів європейської якості. Уся продукція має сертифікати відповідності стандартам екологічності й безпеки. Для того, щоб замовити товар на сайті, треба залишити заявку і вибрати спосіб доставки. Купити товар в нашому інтернет-магазині буде коштувати дешевше, ніж у звичайному меблевому магазині.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.