Куди піти у Луцьку на вихідних 14–17 жовтня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

Куди піти у Луцьку на вихідних 14–17 жовтня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
Вже завтра розпочнуться вихідні, які триватимуть чотири дні. Це означає, що можливості відпочити буде вдвічі більше. У Луцьку запланували чимало цікавих заходів, серед яких кожен знайде щось для себе.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало добірку подій, які допоможуть вам гарно провести час цими вихідними.

Четвер, 14 жовтня

О 12 годині на Театральному майдані священнослужителі відправлять панахиду за загиблими військовослужбовцями та відбудеться покладання квітів до пам'ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України».

О 13 годині на Замковій площі розпочнеться фестиваль патріотичної пісні «За Україну! За її волю!». У програмі фестивалю - виступи фольклорних колективів області, виступ заслуженого артиста України Адама Горбатюка, оркестру Луцького загону Державної прикордонної служби, гурту «Свояк».

О 16 годині концертну програму продовжить популярний український гурт «От VINTA».

О 17 годині для присутніх зіграє музичний сет DJ BAKUN.

О 18 годині у Волинському драмтеатрі запрошують на концерт до Дня Покрови. У програмі: козацькі пісні, пісні воїнів УПА, пісні про воїнів АТО, українські фольклорні та естрадні пісні, пісні на слова Тараса Шевченка. Вартість квитків: від 30 до 150 гривень.

Квитки - за номером 050 66 28 938 або на сайті.



П'ятниця, 15 жовтня

О 18 годині у Волинському драмтеатрі покажуть виставу «Замовляю любов». Це камерна сцена. Режисер-постановник - заслужена артистка України Ірина Стежка.

Білети можна замовити за номером 050 66 28 938.



О 19 годині у Волинському драмтеатрі відбудеться «ТеСАМЕШоу». З новою програмою виступлять ексвар’яти, до яких вже звикли чимало українців. Учасники проєкту оголосили про старт нового проекту, але вже без Сергія Притули. Учасники: Віталій Тильний, Володимир Жогл, Валентин Сергійчук, Сергій Полупан та Володимир Ковцун. Ціна білетів: від 290 до 550 гривень.

Замовити квитки - за посиланням.



Субота, 16 жовтня

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава «Гусеня». Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Данило Поштарук. Тривалість вистави: 45 хвилин. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 3 років.

О 18 годині у Волинському драмтеатрі - концерт до Дня Покрови. У програмі: козацькі пісні, пісні воїнів УПА, пісні про воїнів АТО, українські фольклорні та естрадні пісні, пісні на слова Тараса Шевченка. Вартість квитків: від 30 до 150 гривень.

Білети - за номером 050 66 28 938 або на сайті.

О 21 годині у у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) запрошують на вечірку «Beer-Mix у Кораблику. Танці». Вхід: 30 гривень.

Забронювати стіл - за номером 050 21 54 156.



Неділя, 17 жовтня

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок - вистава «Золотоволоска». Режисер-постановник – Дмитро Драпіковський. Тривалість вистави: 55 хвилин з антрактом. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 4 років.

О 12 годині у Волинському драмтеатрі покажуть виставу «Чарівна лампа Аладдіна». Це лірична казка на дві дії. Режисер-постановник - Павло Гарбуз.

Купити білети можна за номером 050 66 28 938.



О 18 годині у Волинському драмтеатрі - вистава «Циганка Аза». Це музична драма на дві дії. Режисер-постановник - заслужений діяч мистецтв України Михайло Ілляшенко.

Квитки: за номером 050 66 28 938.



О 21 годині у пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника 8а) гурт «ПРОТЕЇН» (Ковель) відіграє свій сольний концерт. Вхід вільний.

Бронювання столиків - за номером 050 21 54 156.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як же карантин? Чи це тільки для шкіл?
Відповісти
Останні новини
Куди піти у Луцьку на вихідних 14–17 жовтня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
13 жовтень, 2021, 14:00