Можуть висаджувати з потяга: «Укрзалізниця» анонсувала посилені перевірки на рейсах через нові обмеження

Можуть висаджувати з потяга: «Укрзалізниця» анонсувала посилені перевірки на рейсах через нові обмеження
«Укрзалізниця», окрім введення «ковідних» документів для подорожі між регіонами, планує розгорнути на вокзалах експреслабораторії для тестування пасажирів.

Про це інформує ТСН з посиланням на пресслужбу УЗ.

Розгорнути мобільні пункти швидкого тестування на COVID-19 планується на найбільших вокзалах країни.

«Ми звернулись до найбільших лабораторій, щоб безпосередньо на вокзалах розгорнути пункти, які зможуть надавати послуги з експрес-тестування. Ведемо переговори, щоб це була мінімальна ціна для людей, які з якихось обставин не мають вакцини», - сказав керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський на брифінгу.

У компанії просять пасажирів із розумінням поставитися до черг під час посадки, які можуть виникнути через перевірку більшої кількості документів, та закликають приїздити на вокзал завчасно, зберігати спокій, а також дистанцію на пероні.

Крім того, в УЗ закликають Міністерство внутрішніх справ долучитися до перевірки документів і дотримання карантину, адже у них більше повноважень.

«Стюарди та провідники насправді не мають повноважень висаджувати когось з потягу. Потрібно, щоб провідники поліції долучалися до перевірок і це контролювали. Важливо, щоб контролювали не лише залізницю, але й неофіційних перевізників», - сказав Перцовський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
будуть висаджувати пасажирів? абзац...тоді і гульбища ці вже треба припинити, будьте послідовними!!! і це вже нагадує початок кінця...владі байдуже на нас, зрозумійте, вона просто хоче управляти нами, як худобою. і якщо ми будемо мовчати - то ми нею і є.
Відповісти
Вакцина не вбиває вірус, вона тільки може полегшити симптоми. Вакциновані так само як і не вакциновані можуть переносити вірус та заражати ним інших. Тоді виникає питання: Якого милого весь цей цирк???
Відповісти
... і прив'язувати до рельсів
Відповісти
Останні новини
Можуть висаджувати з потяга: «Укрзалізниця» анонсувала посилені перевірки на рейсах через нові обмеження
13 жовтень, 2021, 18:48