Одягайтеся тепліше: синоптикиня розповіла, якою буде погода на Покрову в Україні

Одягайтеся тепліше: синоптикиня розповіла, якою буде погода на Покрову в Україні
Вологий циклон вже завтра, 14 жовтня, залишить межі України і дощі втримаються хіба що на північному сході. Трохи вологи припаде на західні області - у Карпатах із снігом.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Грибникам залишається сподіватися на тумани. А вони, тумани, якраз, нарешті дочекавшись зрілої осені, починають захоплювати все більшу й більшу територію. Уважно на дорогах! Вихідні довгі попереду і хто захоче вибратися у дальшу подорож - сміливо можна. Дощів суттєвих не передбачається, лише одягнутися тепліше, бо буде холодно", - зазначила вона.

За словами Діденко, вдень на Покрову, що відзначають 14 жовтня, очікують 8-13 градусів тепла, вночі - 1-6 градусів тепла.

"У п'ятницю вздовж смуги Одещина-Кропивницький з районами-Черкащина-Дніпропетровщина-Харківщина може щось покапати. І все з опадами найближчим часом", - прогнозує синоптикиня.

Завтра, 14 жовтня, на Лівобережжі України очікують сильний вітер. У Києві на Покрову і практично до кінця тижня опадів не буде. Вночі - 2-5 градусів тепла, у денні години - 9-13 теплих градусів.

"Словом, ніяких страшних какабек поки що не передбачається, осінь, як осінь - зріла, стримана, з сумочкою, повною блискучих каштанів, з короткою стрижкою, пофарбована у рудий колір, в окулярах через тумани і в високих кросівках, щоб буцати листя. 14-го жовтня відзначаємо Покрови, День захисників і захисниць України, День козацтва, день УПА. Багато сенсів, сильний важливий день", - додала Наталка Діденко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.