У МВС пояснили, коли в Україні можуть дозволити подвійне громадянство

У МВС пояснили, коли в Україні можуть дозволити подвійне громадянство
Законопроєкт, яким мають врегулювати питання подвійного громадянства в Україні, невдовзі подадуть на розгляд до Верховної Ради.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, пише ТСН.

"За дорученням президента ми активно працюємо над тим, щоб вирішити питання множинного громадянства. За межами України перебувають десятки мільйонів етнічних українців, які хотіли б більш активно брати участь в культурних, політичних та економічних процесах на території нашої держави. У найближчий час ми вийдемо з відповідним законопроектом, який, я сподіваюся, оперативно розгляне Верховна Рада України", - розповів Єнін.

За словами заступника голови МВС, у цьому питанні важливо розширити участь співвітчизників, які не повинні відмовлятися від іншого громадянства, зокрема, якщо воно належить країнам ЄС чи НАТО. Так само вони могли б набути українське громадянство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якраз Україні не хватає подвійного громадянства ,коли к@цап на сході роздає свої брудні паспорти ,а назаході Угорскі сепаратюги цим же займаютьтся .75% лохторату так і не зрозуміли ,що за клоунів вони вибрали і чим ця влада займається .Нічого Українців не вчить за всі роки незалежності .
Відповісти
Останні новини
У МВС пояснили, коли в Україні можуть дозволити подвійне громадянство
14 жовтень, 2021, 11:25