ТОП-3 квартири від «Інвестора» у жовтні. ПЛАНУВАННЯ*

ТОП-3 квартири від «Інвестора» у жовтні. ПЛАНУВАННЯ*
Будівельна компанія “Інвестор” у жовтні підготувала кілька спеціальних пропозицій з продажу квартир.

Квартира 82,64 м2 в ЖК “Амстердам”

Особливістю цієї квартири є три окремі великі спальні (16,52 м2, 13,54 м2 і 13,49 м2) - ідеальний варіант для родини з двома дітьми. Або ж одну із спалень можна облаштувати під робочий кабінет чи ігрову кімнату для дітей. Із найбільшої спальні є вихід на лоджію.

В квартирі також є кухня-студія, об’єднана із вітальнею (20,35 м2), роздільний санвузол та коридор.

Квартира розташована в 4 під’їзді, вікна будуть виходити на відпочинкову зону. Це може стати додатковим плюсом для сімей з дітьми, адже батькам буде зручно спостерігати з вікна за ігровим майданчиком.


Квартира 79,22 м2 в ЖК “Амстердам”

У квартирі 79,22 м2 - також 3 спальні, але планування відрізняється від попереднього трішки меншими спальнями та збільшеною площею вітальні і кухні-студії (22,56 м2). Така квартира найкраще підійде сім’ї, яка любить спільний родинний відпочинок за переглядами фільмів, настольними іграми тощо, а також - залюбки приймає гостей.

Квартира розташована у 5 під’їзді, вікна виходять на два боки - південь і захід.


За рік після старту проекту ЖК “Амстердам” зарекомендував себе як популярний комплекс, а ще - як вигідна інвестиція. Завдяки комерційній привабливості цього проекту, а також через постійне підвищення ринкової вартості житла, перші клієнти “Амстердама” уже заробили на своїй покупці від 200 тисяч гривень!

Банки продовжують знижувати дохідність депозитів: за підрахунками експертів, у серпні середня ставка за депозитним рахунком на 12 місяців і більше – 7,18% річних. У той же час за рік вартість квадратного метра в ЖК “Амстердам” зросла на 25%. За таких умов, інвестиції у нерухомість стають ще більш привабливими.


Квартира 76,13 м2 в ЖК “Супернова”


Квартира площею 76,13 м2 має два види дизайну. Одна з переваг цих квартир - розташування вітальні по інший бік коридору від спалень. Завдяки цьому у будь-який час доби буде комфортно приймати гостей, дивитися телевізор, активно спілкуватися чи працювати, не заважаючи іншим членам родини відпочивати.

У першому під'їзді “великого” будинку ЖК "Супернова" вже завершені фасадні та майже всі внутрішні роботи - стіни поштукатурені, у квартирах проведена сантехніка та електрика, почали заливати стяжку. Закінчили мурувати також 2 під'їзд, а 3-5 - в процесі. Також підготувалися до заливки фундаменту під останнім 6 під'їздом. Детальніше хід робіт можна побачити у фотозвіті.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.