Штраф і позбавлення права керувати: на Волині судили п'яного водія

Штраф і позбавлення права керувати: на Волині судили п'яного водія
Мешканця Литовежа, який, будучи п’яним, керував автівкою, позбавили водійських прав. Також він повинен сплатити адміністративний штраф.

Про це пише БУГ.

Нетверезого водія затримали в Литовежі 14-го серпня. Поліція відчула запах спиртного, також їм здалась підозрілою поведінка чоловіка. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 7-го жовтня.

Від медичного огляду на місці зупинки авто чи у медичному закладі, затриманий відмовився у присутності двох свідків. Своїми діями чоловік порушив п.2,5 ПДР України та ч.1 ст. 130 КУпАП. (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

На три судові засіданні обвинувачений не з’явився. Хоча про дату, час та місце розгляду справи він повідомлявся належним чином.

В результаті, суд визнав водія винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень. А також позбавив його права керувати всіма видами транспортних засобів терміном на один рік. Окрім цього, чоловіку доведеться сплатити в дохід держави 454 гривні судових витрат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.