Волинські військові отримали ордери на службове житло

Волинські військові отримали ордери на службове житло
14 жовтня 42 військовослужбовці Володимир-Волинського гарнізону отримали ордери на службове житло.

Будинок зводили 12 років, – розповіла Суспільному керівниця служби зв’язків із громадськістю 14 ОМБР Надія Замрига.

Серед тих, хто отримав житло – 35 військових з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, решта - військові з зенітно-ракетного полку гарнізону.

Зі слів командира бригади Олександра Охріменко, у новобудові 44 квартири: 9 однокімнатних, 16 двокімнатних, 18 трикімнатних і одна чотирикімнатна.

Він каже, що багато військовослужбовців стояли в черзі на житло більше 25 років. Військовослужбовець 14 ОМБР Павло Чижевський каже: перебував на квартирному обліку 20 років, нині отримав ключі від двокімнатної квартири.



Військовий має статус учасника АТО, брав участь у звільненні Лисичанська, був одним з тих, хто вийшов з Іловайського котла. Розповідає, що у новій квартирі мешкатиме з дружиною та чотирма дітьми. "Дочекалися, разом із родиною, будемо тепер жити. Все подобається, – каже військовий.



Документи та ключі від службових квартир військовим вручили під час урочистостей. Родина Борисюків мріяла з'їхати зі зйомного житла 15 років.

Після урочистостей подружжя одразу поїхали оглядати нове житло. Олександр отримав двокімнатну квартиру. Зі слів дружини Наталії, в одній з кімнат облаштують дитячу для двох доньок.

"Це для нас велике щастя, отримати службову квартиру. Ще й в такий день отримали. Думаю ми тут все облаштуємо і вже до Нового року хоче сюди в'їхати", – розповідає військовослужбовець.



За словами керівниці служби зв’язків із громадськістю 14 ОМБР Надії Замриги, військові мають право проживати в службових квартирах. Каже: якщо особа переводитиметься в іншу частину або вийде на пенсію, то рішення про передачу чи приватизацію квартири прийматиметься згідно із чинним законодавством.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.