Гравець «Волині» відзначився за національну збірну

Гравець «Волині» відзначився за національну збірну
Гравець луцької «Волині» Олексій Зінкевич відкрив рахунок голам за національну збірну України U-17.

Він відзначився в одному з двох матчів, якими Україна стартувала в міжнародному турнірі Syrenka Сup, що відбувається в Польщі, - повідомили у клубній прес-службі.

В перший ігровий день наші хлопці впевнено переграли одноліток з Північної Ірландії з рахунком 3:1. У цьому матчі із 41 хвилини на полі грав Зінкевич.

В півфіналі польського турніру українці в напруженому поєдинку здолали однолітків із Данії. Так само як і в першому поєдинку проти Північної Ірландії, українці значно переважали суперників по грі: можливості відзначитися мали Капелян, Зінкевич та Михайличенко, проте з гри забити їм так і вдавалось.

Ключовий момент першого тайму стався на 21-ій хвилини − Михайличенка збили в штрафному майданчику суперників та арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував наш Олексій Зінкевич − 1:0. У другому таймі українці пропустили, але виграли поєдинок у серії пенальті і тепер 30 серпня у фінальному поєдинку зустрінуться з господарями турніру − поляками.

Зінкевич у цьому матчі провів 65 хвилин.

До слова, виклик до молодіжної збірної України, яка готуватиметься до матчу кваліфікаційного турніру до ЧЄ-2015 року проти збірної Хорватії 9 вересня, отримав "волинянин" Віталій Приндета.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.