У Рівному на автовокзалі влаштували масову бійку та хотіли вкрасти маршрутку. ВІДЕО

У Рівному на автовокзалі влаштували масову бійку та хотіли вкрасти маршрутку. ВІДЕО
У Рівному на вокзалі 17 жовтня сталась масова бійка. Щоб втекти від поліції, молодики намагались вкрасти маршрутку із пасажирами в ній.

Про інцидент із бійкою та маршруткою повідомляє Rivne Post з посиланням на речницю патрульної поліції Рівненської області Оксану Юрченко.

Коли увечері у неділю у патрульних була перезмінка, вони отримали повідомлення про те, що одного з чоловіків пограбували на автовокзалі. У слухавці чулися крики. Невідомі відібрали у чоловіка куртку, в якій був мобільний телефон, 100 євро та 600 гривень. Коли патрульні прибули на автовокзал, там вже билися між собою чоловіки. Їх було восьмеро. Поліцейські одному з хуліганів спробували одягнути кайданки. У ту мить підбіг невідомий та вдарив ногою патрульного.

На місце виїжджало 7 екіпажів поліції та спецпідрозділ ТОР - тактико-оперативного реагування.

Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко повідомила, що того, хто вчинив непокору представнику правоохоронних органів, вже затримали. Це був 23-річний брат-близнюк чоловіка, на якого патрульний одягав кайданки. Таким чином він хотів завадити затриманню брата.

Патрульні з'ясували, що спершу конфлікт виник через те, що кілька нетверезих чоловіків спробували сісти у маршрутку Рівне-Корець. Пасажири були проти. Доки водій маршрутки продавав квитки, один з п’яних братів-близнюків сів за кермо та спробував поїхати з вокзалу. Його зупинили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Учасників конфлікту доправили в управління поліції Усі обставини цих подій тепер встановлюватимуть слідчі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рівному на автовокзалі влаштували масову бійку та хотіли вкрасти маршрутку. ВІДЕО
18 жовтень, 2021, 17:15