Коли у Луцькраді розглянуть питання про підвищення вартості проїзду в маршрутках

Коли у Луцькраді розглянуть питання про підвищення вартості проїзду в маршрутках
У Луцьку під час найближчого засідання виконавчого комітету розглянуть питання щодо підвищення вартості проїзду в автобусах.

Нагадаємо, 8 жовтня провели громадське обговорення щодо підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. Щоправда, на подію прийшли лише представники мерії, перевізників та ЗМІ.

Так, здійснили розрахунок і встановили низку факторів, котрі викликають необхідність підвищення вартості проїзду, зокрема це – зменшення пасажиропотоку через пандемію (аналіз показує, що потік не відновиться, адже люди знайшли й альтернативні методи перевезення), переконані в мерії, а також нелегальний обіг готівки 10-15 %, не зважаючи на те, що постійно проводять роботу з пасажирами, котрі платять в обхід системи CityCard.

Так, найближче засідання виконавчого комітету запланували провести у середу, 20 жовтня. Серед питань порядку денного - проєкт рішення "Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху". Із новими тарифами рентабельність для перевізників становитиме 10 %.

Варто зауважили, що відповідно до документа, вартість перевезення для учнів хочуть встановити на рівні 4 гривень, дорослих - 8 гривень.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутки старі! Кількість не достатня зважаючи на те, що незабаром будуть карантинні обмеження і тільки сидячі місця будуть дозволені! Долар впав у порівнянні за 3 місяці, пальне не дорожчає! Які підстави підвищувати ціну?! Скільки можна знущатись над людьми?!
Відповісти