Кварцяний заговорив про відновлення тренерської діяльності

Кварцяний заговорив про відновлення тренерської діяльності
Відомий український тренер, легенда волинського футболу та багаторічний наставник луцької "Волині" Віталій Кварцяний може знову з головою зануритись у нещадні перипетії гри мільйонів.

Про це повідомляє Футбол24.

За словами Віталія Кварцяного, протягом трьох останніх років йому не хотілося повертатися, він думав, що вже досить витратив енергії і неабияк напрацювався за багаторічний період тренерської діяльності. На думку тренера він доклав багато зусиль, хоча міг зробити ще більше для українського футболу.

"Зараз, дивлячись на багато речей, які відбуваються в матчах, і спостерігаючи за резервами у нашому футбольному господарстві, все частіше виникають коливання: бути чи не бути? Зізнаюся вам: переважає бажання повернутися. Можливо, ще можна було попрацювати тренером, щоб реалізувати те, що ще залишилося в резерві. Працювати міг би де завгодно! Мені вистачить досвіду і дипломатії домовитись з розумними керівниками, які фанатично люблять футбол, ставлять серйозні турнірні завдання і прагнуть виховати гравців для збірної України. Адже тренер теж повинен думати про розвиток клубу і матеріальний ефект для того, щоб заробляти для клубу гроші. І не тільки тренувати, а й думати про відповідальність за витрачені кошти", – сказав Кварцяний у коментарі FanDay.

Нагадаємо, 68-річний фахівець у своїй тренерській кар'єрі встиг попрацювати з хмельницьким Поділлям, запорізьким Металургом, Кривбасом та Таврією-Скіф. Однак найбільшої слави здобув з Волинню, яку очолював чотири рази.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давай Кварца у Волинь. :)
Відповісти
Останні новини
Кварцяний заговорив про відновлення тренерської діяльності
19 жовтень, 2021, 08:35