Знайшли мертвим брата нещодавно загиблого мера Кривого Рогу

Знайшли мертвим брата нещодавно загиблого мера Кривого Рогу
Молодшого брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим. Андрій Павлов нібито зловживав спиртними напоями. Йому нездужалося весь день.

Про це повідомляє Кореспондент, посилаючись на криворізького блогера Олексія Таймурзіна.

"Андрія Павлова здолав алкоголізм - він помер у себе у квартирі, як можна судити, через запій. Сьогодні весь день йому немоглося, чоловіка нудило. Все це підтверджує його друг", - написав блогер.

За його словами, смерть не є кримінальною.

Криворізький журналіст Олег Єрмолінський розповів, що до Павлова близько 18 години зайшли друзі - і виявили чоловіка мертвим.

"За попередньою інформацією, слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. На цей момент у квартирі брата покійного мера Кривого Рогу проводять слідчі дії", - повідомив Єрмолінський.

За його словами, є кілька версій причини смерті: зловживання алкогольними напоями й ускладнення, які дає коронавірус.

Пізніше в поліції підтвердили смерть чоловіка.

"18 жовтня в поліцію надійшло повідомлення про смерть 46-річного чоловіка в одній із квартир у Центрально-Міському районі міста Кривий Ріг. За попередньою інформацією, видимих ​​ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає. Заявник повідомив, що загиблий вранці подзвонив йому і попросив привезти води, бо з учорашнього дня відчував, що йому зле. Коли знайомий приїхав, то чоловік уже був мертвим", - ідеться в повідомленні.

Тоді як племінник Андрія Павлова - Юрій Павлов - повідомив виданню Страна.ua, що його дядько не докладався до спиртного.

"Як можна говорити, що це алкоголізм, якщо тіло ще там і не було ніякого розтину. А вони вже нагнітають цю тему", - заявив Юрій Павлов.

Нагадаємо, мер Кривого Рогу Костянтин Павлов загинув 15 серпня. Його знайшли з вогнепальним пораненням. Імовірною причиною самогубства 48-річного Павлова може бути те, що він не зміг повернути фінансові борг, який він узяв на свою виборчу кампанію в представників криміналітету, припустили в ЗМІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знайшли мертвим брата нещодавно загиблого мера Кривого Рогу
18 жовтень, 2021, 23:34